ASUS G18'den HP Omen Max 16'ya geçmeye değer mi?

Hocam fiyat farkı önemli değil aslında. Fiyatından dolayı seçmiyorum Omen'i. Şu anda 175.500 TL'ye buldum bu arada. Benim için önemli olan özellik numpad'inin olması. 3D CAD ile uğraştığım için çok kolaylaştırıyor işimi. Lenovo Legion'da var ama onda da başka saçmalıklar var. Omen o anlamda en uygunu gibi geldi. Portlar arkada, Windows Hello var. Ve tabi kalitesine rağmen fiyatı da iyi. OLEd ekran da çok hoşuma gitti. Trendyol kurumsal faturaya 6 taksit yapıyor. Hepsiburada 9. Bireysel faturaya Trendyol 9 taksit yapıyor. Onu anlamadım. Kartım şahsi kart. Onu çözersem 175 civarına alacağım Trendyol'dan.

G18'i düşündüm bu arada hatta alacaktım ama taşınabilirlik benim için neredeyse hiç yok. Kafelerde 18" laptop çıkarıp çalışmak çok zor. O yüzden 16'ya karar verdim yine. G16'nın trackpad üzerindeki numpad bir işime yaramayacağı için onu da es geçmek zorundayım.

Hocam fiyat farkı önemli değil aslında. Fiyatından dolayı seçmiyorum Omen'i. Şu anda 175.500 TL'ye buldum bu arada. Benim için önemli olan özellik numpad'inin olması. 3D CAD ile uğraştığım için çok kolaylaştırıyor işimi. Lenovo Legion'da var ama onda da başka saçmalıklar var. Omen o anlamda en uygunu gibi geldi. Portlar arkada, Windows Hello var. Ve tabi kalitesine rağmen fiyatı da iyi. OLEd ekran da çok hoşuma gitti. Trendyol kurumsal faturaya 6 taksit yapıyor. Hepsiburada 9. Bireysel faturaya Trendyol 9 taksit yapıyor. Onu anlamadım. Kartım şahsi kart. Onu çözersem 175 civarına alacağım Trendyol'dan.

G18'i düşündüm bu arada hatta alacaktım ama taşınabilirlik benim için neredeyse hiç yok. Kafelerde 18" laptop çıkarıp çalışmak çok zor. O yüzden 16'ya karar verdim yine. G16'nın trackpad üzerindeki numpad bir işime yaramayacağı için onu da es geçmek zorundayım.
hocam g18 ile taşınabilirlik açısından çok bir fark olacağını düşünmüyorum. benim içinde taşınabilirlik 1. sıradaydı ama çok fark etmeyeceğini gördüm. g18 gerçekten çok premium. bu arada omen max in eski nesil oled panel kullandığını biliyorsunuzdur sanırım. mini led ekranla arasında aşırı bir fark olacağını zannetmiyorum. gpu watt değerleri düşük olmasa asus zephyrus g16 alın derdim yada fiyatı çok yüksek olmasa razer blade 16 bekleyin derim.

Eski Oled derken geçen yılın modeli diye okuduk. Ben çok fark edeceğini düşünmüyorum. Çünkü ben hiç OLED kullanmadım. Eminim mükemmel gelecektir bana. Razer’da maalesef Numpad yok.

G18 dediğim gibi düşündüm ama şahsen gidip 18” monitörlü laptoplara baktım. Mesela G18’in geçen seneki versiyonu vardı. Çok büyük hocam. Taşınabilirlik açısından bana uygun gelmiyor. Ağırlığa takılmıyorum. Ama dışarıda bir masaya çıkar koy vs, ben elimdeki 16” laptopla bazen sığmıyorum bazı masalara. O yüzden 18’den vazgeçtim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı