ASUS GeForce Dual RTX 3060 O12G V2 alınır mı?

ustumegelme

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum lakin RTX 3060 ve RTX 3060 Ti arasında kararsız kaldım. Şöyle ki sistemim;
Ekran Kartı: ASUS Dual RX 580 4 GB ( Artık bu ekran kartından kurtulmak istiyorum :D )
İşlemci: Ryzen R5 5600X
Bellekler: Corsair 2x8 3000MHz
Anakartım: ASUS Prime B450M-K
PSU Corsair Spec Delta'nın içinde gelen VS550W 80+
Monitör: AOC C24G1 1080p
Bu sistemle uygun çalışabileceğini düşünüyorum ama sizlere de danışmak istedim. Sizlerin de bir önerisi varsa alabilirim. RTX 3070 bile olabilir ama fazla mı olur orasını bilemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır tabii ki de 3070 geçersen daha iyi olur geleceğe yönelik bir sistemin olur, artık 1080p devri bitti 2K başlıyor 3070 güzel bir seçim olur iyi sosyaller.

Arkadaşlar aşağıdaki linkteki ekran kartını almayı düşünüyorum lakin RTX 3060 ve RTX 3060 Ti arasında kararsız kaldım. Şöyle ki sistemim;
Ekran kartı: ASUS Dual RX 580 4 GB ( artık bu ekran kartından kurtulmak istiyorum :D )
İşlemci: Ryzen R5 5600X.
Bellekler: Corsair 2x8 3000MHz.
Anakartım: ASUS Prime B450M-K
PSU Corsair Spec Delta'nın içinde gelen VS550W 80+
Monitör: AOC C24G1 1080p.
Bu sistemle uygun çalışabileceğini düşünüyorum ama sizlere de danışmak istedim. Sizlerin de bir önerisi varsa alabilirim. RTX 3070 bile olabilir ama fazla mı olur orasını bilemiyorum.

Hocam bana kalırsa RTX hiç bulaşmayın onun yerine RX 6000 modelirnden birini alın 3060 ila RX6600 neredeyse aynı performası gösteriyor (üstelik RX te RT var) ama fiyat olarak arada uçurum var ama yine de siz bilirsiniz.

Hocam bana kalırsa RTX hiç bulaşmayın onun yerine RX 6000 modelirnden birini alın 3060 ila RX6600 neredeyse aynı performası gösteriyor (üstelik RX te RT var) ama fiyat olarak arada uçurum var ama yine de siz bilirsiniz.
Fiyat farkı olabilir ama yazılım farkı bariz. Ayrıca oyun desteği daha fazla Nvdianın. Elbette yine karar tüketiciye kalıyor.

Peki Güç Kaydağı beni idare edebilir mi 3060 ti ve 3070 ikisinden birini alısam.
Psu' yu yükseltmenizi öneririm 550W kısa vade için olabilir ama uzun vade için tam verimde olmayabilir.

Fiyat farkı olabilir ama yazılım farkı bariz. Ayrıca oyun desteği daha fazla Nvdianın. Elbette yine karar tüketiciye kalıyor.

Psu' yu yükseltmenizi öneririm 550W kısa vade için olabilir ama uzun vade için tam verimde olmayabilir.
Kısa veya uzun vade nasıl oluyor? Kaldırırsa kaldırır kaldırmzsa kaldırmaz. Vade olayını anlamadım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı