Asus GL553VD Notebook Mavi Ekran, Ekran Solması ve Düşük Performans Sorunu

barıscelikkol

Megapat
Daha fazla  
Ocak ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım bilgisayarım yaklaşık 2 aydır sıkıntı çıkarıyor, performansı oldukça düştü, CD okuyucudan değişik sesler çıkıyor, açılmıyor. Ekran bazen kendi kendine soluyor, oyunlara giremiyorum açılmıyor ve girdiğim zamanda mavi ekran hatası alıyorum.

WhatsApp Image 2018-05-06 at 18.57.37.jpeg

Bilgisayarı aldığım ilk zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu normal bir şekilde performansını gösteriyordu ama son 2 aydır bu halde ve bir türlü sorunu çözemedim servise vermek en mantıklısı ama ücretsiz ürün değişimi olur mu bilmiyorum, çünkü aradan 5 ay gibi bir süre geçti o yüzden buraya konu açayım dedim fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi günler.
Notebook özellikleri:
  • i7 7700HQ
  • 16 GB RAM
  • GTX 1050 4GB

Son düzenleyen: Moderatör:
Ocak ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım bilgisayarım yaklaşık 2 aydır sıkıntı çıkarıyor, performansı oldukça düştü, CD okuyucudan değişik sesler çıkıyor, açılmıyor. Ekran bazen kendi kendine soluyor, oyunlara giremiyorum açılmıyor ve girdiğim zamanda mavi ekran hatası alıyorum.

Eki Görüntüle 296339

Bilgisayarı aldığım ilk zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu normal bir şekilde performansını gösteriyordu ama son 2 aydır bu halde ve bir türlü sorunu çözemedim servise vermek en mantıklısı ama ücretsiz ürün değişimi olur mu bilmiyorum, çünkü aradan 5 ay gibi bir süre geçti o yüzden buraya konu açayım dedim fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi günler.
Notebook özellikleri:
  • i7 7700HQ
  • 16 GB RAM
  • GTX 1050 4GB
Bence sıfırdan kurulum yaparak şansını deneyebilirsin.
Fakat ben beklerim sıkıntı yok dersen hiç uğraşmadan garantiye ver. Tahmini 1 ay bilgisayarsız kalacaksın ama eminim olumlu bir sonuç alırsın.

Ben ayni mavi ekran hatasindan dolayi yolladim cihazimi ayni cihaz yine sadece bios guncellemesi yapmislar tekrar yolliyacaklar bana

Kaç gün sürüyormuş bu işlem bilgi verdiler mi?
Bence sıfırdan kurulum yaparak şansını deneyebilirsin.
Fakat ben beklerim sıkıntı yok dersen hiç uğraşmadan garantiye ver. Tahmini 1 ay bilgisayarsız kalacaksın ama eminim olumlu bir sonuç alırsın.

1 ay bekleme şansım yok :( il dışında olacağım ama umarım sıfırdan kurulum ile düzelir

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı