barıscelikkol
Megapat
Daha fazla
Ocak ayında Vatan Bilgisayar'dan aldığım bilgisayarım yaklaşık 2 aydır sıkıntı çıkarıyor, performansı oldukça düştü, CD okuyucudan değişik sesler çıkıyor, açılmıyor. Ekran bazen kendi kendine soluyor, oyunlara giremiyorum açılmıyor ve girdiğim zamanda mavi ekran hatası alıyorum.
Bilgisayarı aldığım ilk zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu normal bir şekilde performansını gösteriyordu ama son 2 aydır bu halde ve bir türlü sorunu çözemedim servise vermek en mantıklısı ama ücretsiz ürün değişimi olur mu bilmiyorum, çünkü aradan 5 ay gibi bir süre geçti o yüzden buraya konu açayım dedim fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi günler.
Notebook özellikleri:
Bilgisayarı aldığım ilk zamanlar hiçbir sıkıntı yoktu normal bir şekilde performansını gösteriyordu ama son 2 aydır bu halde ve bir türlü sorunu çözemedim servise vermek en mantıklısı ama ücretsiz ürün değişimi olur mu bilmiyorum, çünkü aradan 5 ay gibi bir süre geçti o yüzden buraya konu açayım dedim fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim, iyi günler.
Notebook özellikleri:
- i7 7700HQ
- 16 GB RAM
- GTX 1050 4GB
Son düzenleyen: Moderatör: