Daha fazla
- Meslek
- Gayrimenkul Satış Müdürü
- Profil Kapağı
- 1522576706
@Silinen üye Ben ilerde uprage düşünüyorum işlemciyi i5 yaparım ekran kartını atıyorum GTX 1060 falan yaparım, anakartı da H110m alcam nolcak ki? H110m kaldıramicak mı yakacak mı sistemi nolcak. Tamam bütçe varsa B150 daha uygun olur ama H110m de üzmez. Ayrıca şuan güncel konu MSI H110M-VD mi Asus H110m mi. Biri Asus ses olarak 1 tık daha iyi demiş diğeri yazılım olarak MSI falan demiş tereddütte kalıyor insan.
Hocam şöyle bir durum var. H110M Anakart ile GTX 1060 & i5 6xxx'li bir sürü video var youtube üzerinde, kullanan çok. Elbet problemler yaşayan olacaktır. Problemsiz olmaz ki zaten? Doğanın kanunu bu. Bu muhabbete girdik mi sabaha kadar çıkamayız, tekniksel terimlerden. Her Anakart'ın belli bir özellikleri var, aktarım hızı v.s...
Anakart, bilgisayarın bileşenlerinin ana parçası, şu zamanlarda Intel i5 6xxx üstü işlemcilerde B150M chipsetli Anakart tavsiye ediliyor. Forumda bu konu hakkında bir sürü konu var. H110M alıp ilerde i5 6xxx'de alabilirsin kullanırsın ama özelliklerinden kırpılmış bir Anakart ile i5 6xxx kullanman mantıksız. B150M alıp kafan rahat olmasını mı istersin, H110M alıp her an bir problem olacak gibi mi hissetmenizi istersiniz ?
Ben burada normal bir açıklama yaptım, teknik detay ezberimde değil fakat her 2 Anakart arasında belli bazı farklar var haliyle fiyat farkı da var
Ayrıca güncel konu olayına gelirsek hangisi ucuzsa onu tercih et, bana göre.