ASUS K3 Red Switch vs MSI Vigor GK50 white Switch

Bütçe
600

Flakel

Kilopat
Arkadaşlar çok arada kaldım, bilgisi olan yardımcı olabilir mi? K3 hakkında hiçbir yerde yorum göremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kailhin red switch’i hakkında ne düşünüyorsunuz peki k3 modelinde ki ? 2-3 kişiye sordum razer kullanıyolarmış önceden 1.5 yıl sonra çift tıklama sorunu baş göstermiş hepsinde o kafamı kurcalıyor.

Kailh Silver switchli HyperX Alloy FPS RGB klavyem var. Aldığım günden beri çift tıklaması var. Garantiye göndermeye de zaman bulamadım hala.

Çok saçma kıyaslama. Üstteki sunulan argümanı güçlendirmekten öteye gitmiyor. Kailh ve Cherry MX switchli çok sayıda klavye aldım, kailh switchli olanlarda arızalı sayısı daha fazla desen hadi neyse, ama 1 tane aldım o da aldığımda bozuktu diyorsun. Sonradan sorun ortaya çıkması yerine aldığın gün bozuk olması arızalı üretim olduğunun kanıtı zaten.

Tabi ki her markada olabilen birşey. Fakat yaklaşık 13 tane cherry mx switchli klavyemde denk gelmeyip, kailhte gelmesi arasındaki kalite farkını az çok belli ediyor.
Demek istedğim buydu işte hocam çin markasıysa sıkıntı oluyor hep. Çinde üretilen demiyorum direk çinli bir markaysa yani kalih de çin markası.

Çinde üretilen her şeyi kimler yapıyor? Aynı şeye varıyor marka ya da üretim yeri bir farkı yok.
Bütçen varsa XPG Summoner almanı tavsiye ederim ama yok dersen MSI al keyfine bak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…