ismailberber35
Hectopat
Daha fazla
Bilgisayarıma dün idare etmesi amacıyla GeForce 9500GT ekran kartı aldım kart demiz değildi denemek amacıyla PC'ye taktım bilgisayar açıldı sürücüsünü falan yükledim her şey güzel sonra temizlemek için kartı söktüm elektrik süpürgesi ile temizledim. Bilgisayara bağladım BIOS ekranını geçtim. Windows logosu geldikten sonra görüntü gidiyor. Sistem kendini belli aralıklarla temizliyor. Onboard çıkışta hiçbir sorun yok format attım belki yazılımsaldır diye tabii ki onboard çıkış ile attım formatı. Neyse format bitti sistem açıldı otomatik olarak onboard sürücü yüklenmemesi için bilgisayarı kapatıp 9500 GT'yi taktım sonuç yine aynı. Onboard sıkıntısız çalışıyor.
Yaptıklarım;
Yaptıklarım;
- Anakartta Onboard girişi tamamen kapatma yok. Sıralama yapabiliyorum sadece onu da ilk önce x16 2.0 PCI-e ve onboard olarak değiştirmeme ragmen yine Windows logosuna kadar geliyor sonra monitörde görüntü gidiyor sürekli restart atıyor.
- BIOS pilini çıkardım anakart ayarlarını varsayılana döndürdüm olmadı.
- Güç kaynağımda bir sorun olacağını sanmıyorum, 80+ sertifikalı 12V kanalından 456W veriyor. 9500GT 50W TDP ile çalışıyor zaten.
- AMD Phenom II X4 965 3.4GHZ
- ASUS M5A78L-M/USB3 Anakart
- Kingston 8 GB DDR3 1600 Mhz 2X4 GB RAM
- 320 GB HDD
- FSP 500W 80+Plus PSU
Son düzenleyen: Moderatör: