Çözüldü Asus M5A78L-M Sisteme Windows Kuramama

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dostum şimdi o 2 ufak kablolardan bir tanesini alarak, burda gördüğün şekilde takmalısın.
e73YPr.jpg
[/URL][/IMG]
(Mavi olan)

Son olarak, resimlerin büyüklüğünü ve kasanın yakında temizlenmesi gerektiğini görerek, affınıza sığınıyorum :D

Bu kablolardan birinde çift taraftada düz. Öteki kabloda ise bir taraf L şeklinde diğer taraf düz. Anladığım kadarı ile L şeklindekini harddiske takıcam. Onun düz ucunuda anakartta bir yere. (henüz tesbit edemedim) Diğer iki tarafıda düz olan kabloya ihtiyacım yok. Doğru mudur?

bu kablolardan birinde çift taraftada düz.Öteki kabloda ise bir taraf L şeklinde diğer taraf düz.Anladığım kadarı ile L şeklindekini harddiske takıcam.Onun düz ucunuda anakartta bir yere.(henüz tesbit edemedim).diğer iki tarafıda düz olan kabloya ihtiyacım yok.Doğrumu dur beyler?

Aynen öyle. O 2 tarafıda düz olan kabloya ihtiyacın var, cd-rom için gerekli. Ona da bir bakıver, eğer ona da bağlı olan kablo yoksa iki tarafı düz olanı da oraya takıyorsun. Anakarttaki yerleri genelde yanlarda veya köşelerdedir. Ortasında arama yani. :) Kolay gelsin.

O iki kablo da aynı. L olan daha düzenli durur. Anakartın fotoğrafını at da yerini söyleyeyim.

Aşağıdaki resimi incele. Harddisk'i gösterdiğim iki port'dan birini tak. Her iki tarafıda ''L'' olan sata kablosunu kulanman gerekicek. Üst taraf'da ki portlar raid sanırım. Garanti olsun alt tarafdakine tak. Kendimce bir şeyler anlatmaya çalıştım umarım yardımcı olmuşumdur.

earj6R.jpg

- - - Güncellendi - - -

Dostum şimdi o 2 ufak kablolardan bir tanesini alarak, burda gördüğün şekilde takmalısın.
e73YPr.jpg
[/URL][/IMG]
(Mavi olan)

Son olarak, resimlerin büyüklüğünü ve kasanın yakında temizlenmesi gerektiğini görerek, affınıza sığınıyorum :D
Bu da bir şey mi ? Sen benim kasayı gör birde nakit sıkıntısı olduğundan dolayı eski bir kasaya sahibim malesef hava sirkülasyonu berbat :D yerde bile kasanın içindeki kadar toz yok. İki de bir temizlemem gerekiyor.

Sata kablolarının bir ucunun düz bir ucunun L olması tamamen şıklıktan ve rahatlık sağlamak içindir. L olan ucu Hard diske takmanız daha uygun olur. Sorun çözüldüyse ne mutlu :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı