Asus Maximus 5 Hero mu yoksa Msi Z87-GD65 Gaming mi?

• Konuyu başlatan ckaracar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.688
Bende çıktı vallahi =) Büyük ihtimal sizin kutunun içinden açıp almışlardır kutuların ağzı bantlı veya kapalı gelmiyor çünki. Ben almadan önce internetten unboxing videosu izleyip öyle gittim almaya , alırkende kutunun içini açtım eksik birşey varmı diye kontrol ettim. Siz nerden almıştınız ?

Vatan'dan aldım. Biliyorum kutu içerisinden çıkması gerektiğini bende bayağı araştırarak almıştım. Bence de içini açıp alıyorlar, ne de olsa bunlar anlamazlar falan mı sanıyorlar bilmiyorum artık. Hemen aradım müşteri hizmetlerini, zarn telefon üzerinden sipariş vermiştim. Çünkü açılmamış tek kutu vardı ben aldığım zaman. 2 ay oldu kasayı alalı hala gönderecekler, teşhire çıkmış üründen alıp. Sövmeme az kaldı yani 5 liralık şey olsada o kartı farklı kılan birşey. Arasanda bulamıyorsun öyle bir sıkıntı var. Almanya Ebay'de buldum, adam açık arttırmayla 9.5€'Ya sattı. 3-4€ olsa alacaktım.

Dostum bence bir faturanı al aldığın mağazaya git anakartlarla ilgilenen bir yetkiliye güzelce izah et ricada bulun bir şansını dene belki bir başka kutudan yada vitrine konmuş üründen çıkartıp verir. Beklersen böyle sallayıp dururlar üstüne birde çok vakit geçerse tamamen unut.

Dostum 444 56 56 vatan müşteri hizmetlerinden aldım kartı. Kart Ankara'dan geldi, ben İstanbul'da oturuyorum. Gidemem ama, kartı bana satan arkadaşla görüşüyorum en son aradığımda göndermiş olmaları gerek dedi. Şuan şehirdışındayım geldiğimde kontrol edeceğim, hala gelmemişse artık arayacağım, bir güzel sövecem. Güzellikle anlattım derdimi, böyle anlamıyorlarsa başka şekilde anlatırım bende. Çalıştığım için çok ilgilenemiyorum zaten, en güzel alışveriş gidip eline almak bazen olmuyor işte. Kalan son karttı ben alırken, sadece Ankara şubesinde vardı, mecbur kaldım biraz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı