Asus Maximus 5 Hero mu yoksa Msi Z87-GD65 Gaming mi?

• Konuyu başlatan ckaracar
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 2.702
Ben Msi Z87 G-45 kullanıyorum herşeyiyle yeterli. Normal bir masaüstü kullanıcıysan aradaki 140 tl farka değmez GD-65.

Dostum vallahi ne bir kitlenme ne bir takılma hiç bir sıkıntı yaşamadım şuana kadar , Bios'ta otomatik oc yapma ayarıda mevcut her türlü tatminkar yani. Bende çok meraklıyım oc yapmaya ama hiç bir zaman oc yapıp kullanmadım çünki render işlerle filan uğraşmıyorum Bencmark'lada işim yok , ayrıyetten oc yapmak çok ince ayrıntı istiyen bir iş , bizim gibi kullanıcılar için sorundan başka bir şey değil. O yüzden en fazla g-45 alıp keyfini bakmanı öneririm kalan parayıda başka bir parçaya yatırım yapabilirsin.

Hmm zaten MSI Z87-G45 ile GD65 arasında çok büyük bir O.C performansı farkı yok. Bende G45 kullanıyorum. Sadece boot device sorunu yaşadım birkere onuda BIOS ayarlarını sıfırlayarak çözdüm. BIOS update yaptıktan sonra yaşadım sorunu.

GD-65 ile G-45 arasındaki en önemli farklar

- GD-65'te Dual BIOS olması,
- 8 SATA portuna karşı 6 SATA portu
- Anakart üzerinde; power, reset, ve O.C tuşları olması.( G-45'te BIOS içerisinde sanal O.C tuşu bulunur. Aynısı GD-65'te hem fiziksel hem de sanal olarak vardır.)
- GD-65 daha fazla yazılım ile beraber gelir.

Bende almadan önce ikilem yaşadım, ama bence Dual BIOS haricindeki artılar çok elzem değil. O yüzden 100 küsür liram cebime kalsın diye G-45 aldım. Hiç pişman değilim, tavsiye ederim.

MSI Z87-G45 GAMING (Intel LGA 1150) Review | techPowerUp

Bu linki incele istersen. Performans testlerinde, GD-65 ile G-45 karşılaştırmışlar. İşine yarayabilir. Bence ASUS sadece ROG prestiji sunuyor. Onun haricinde fiyat/performans olarak MSI ürünü alman yararına olacaktır. Aynı performansa, fazladan para verme bence.

Hmm zaten MSI Z87-G45 ile GD65 arasında çok büyük bir O.C performansı farkı yok. Bende G45 kullanıyorum. Sadece boot device sorunu yaşadım birkere onuda BIOS ayarlarını sıfırlayarak çözdüm. BIOS update yaptıktan sonra yaşadım sorunu.

GD-65 ile G-45 arasındaki en önemli farklar

- GD-65'te Dual BIOS olması,
- 8 SATA portuna karşı 6 SATA portu
- Anakart üzerinde; power, reset, ve O.C tuşları olması.( G-45'te BIOS içerisinde sanal O.C tuşu bulunur. Aynısı GD-65'te hem fiziksel hem de sanal olarak vardır.)
- GD-65 daha fazla yazılım ile beraber gelir.

Bende almadan önce ikilem yaşadım, ama bence Dual BIOS haricindeki artılar çok elzem değil. O yüzden 100 küsür liram cebime kalsın diye G-45 aldım. Hiç pişman değilim, tavsiye ederim.

MSI Z87-G45 GAMING (Intel LGA 1150) Review | techPowerUp

Bu linki incele istersen. Performans testlerinde, GD-65 ile G-45 karşılaştırmışlar. İşine yarayabilir. Bence ASUS sadece ROG prestiji sunuyor. Onun haricinde fiyat/performans olarak MSI ürünü alman yararına olacaktır. Aynı performansa, fazladan para verme bence.
Boot Device önemli bir sorun mu?

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı