Asus mu Casper mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Barisbildik

Hectopat
Daha fazla  
Hazır alınmaz ya güzelinden toplama yaptır en az 2 kat daha iyi performans alırsın. İstersen diğer arkadaşlara da sor herkesden aynı cevabı alacaksındır. Ama eğer illa hazır olsun diyorsan Casper çok daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casper daha iyi duruyor fakat ASUS daha sağlam marka ama bu fiyatlara daha iyisini alabilirin.

Arkadaşım montaj derdin varsa sıkınyı yapma vatan bilgisayar'dan alırsan parçaları onlar toplarlar.

Bence toplama bilgisayar alın ama ikisi arasından hangisi derseniz; Ben hayatımda Asus olup da bozulan bir ürün görmedim. Ama dayanıklılığa önem vermiyorsanız Casper daha mantıklı.

Arkadaşlar ben başta hazır bir masaüstü bilgisayarı almak istiyorum ve zaman içinde arıza yapan parçalar olursa onlarıda patça alıp yenisini takmak istiyorum yani hazır bilgisayar bana daha cazip geliyor hemde garantili oluyor yani.
Birde bilgisayar toplatınca garanti oluyormu yani ? Bence olmaz her marka karışık yani mesela ana kart asus'un ,ekran kartı msi vb.
yani marka karmaşası olmasın zaten dediğim gibi zaman içinde arıza yapan parçaları değiştire bilirim.

Bilgisayar topladığında her parçanın kendine ait garantisi oluyor. Bilgisayarda hangi parçanın arızalı olduğunu tespit etmek zaten oldukça kolaydır. Yapamıyorsan herhangibir bir bilgisayarcıya götürüp 5-10 liralık bir masrafta kontrol edip tespit etmesini sağlıyaiblirisn. Bozuk parçayı servisine yollayıp düzeltilmiş şekilde alırsın. Onun hariicnde madem toplu alma kararındasın. Casperı tercih et. Fakat beliritiym o model 3900 lira civarlarında. Minumum 1000 lirası sadece marka payı. Ancak sana iyi bir oyun deneyimi sunmak için yeterli. Onun haricinde daha iyi parçalarda gözüm var diyosan. Www.phoenix.com.tr: phoenix performans ve oyun bilgisayarları | phoenix performans ve oyun bilgisayarları buraya bakmanı öneririm. Casperdan daha az bir marka fiyatına daha iyi pc ler topluyorlar. Aynı zamanda bir türk şirketi. Ve sana casperden daha iyi bir garanti imkanı vericeklerine eminim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı