Dün gece bilgisayar çalışırken Switch'i başka bir tarafa çevirdim, içindeki kondansatör patladı. Sizce anakart zarar görmüş müdür? Görünürde bir şey yok. PSU'yu tekrar yaptırabilir miyim?
ASUS marka PSU kullanıyordum.
Bunu alsam sıkıntı çıkar mı? Beni 2 yıl götürür mü?
Madem patlayacak, neden koyuyorlar o şalteri?
Madem patlayacak, neden koyuyorlar o şalteri?
Amerika'da prizlerden 220V değil de 110V geliyor. Olur da bilgisayarını Amerika'ya götürürsen hemen prize takıp açabilesin diye koyuyorlar onu. Türkiye'de ve Avrupa'da 220V geldiği için PSU'yu 110V moduna alırsan zarar görebilir.
Teşekkür ederim cevaplarınız için.Ülkelere göre Volt değerleri değişebiliyor. Biz 220 kullanıyoruz. Ama 110 ise o şalter çevriliyor. Dönüştürücü gibi.
Nasıl patlıyor diye merak ettim.Neden?
Nasıl patlıyor diye merak ettim.
Hadron PSU aldım umarım beni 1 yıl idare eder.
Hocam lütfen iade edin. Kendinizce amaaan patlarsa patlasın ucuzdu zaten demeyin. Sisteminizin bir bileşeni zarar görebilir ve 200TL'lik masraf 500 600TL olabilir. Hadron güç kablosu kullandım şarj aleti yandı, kulaklığı vardı kablosu bozuldu. Hadron alınmaz.
Aşamazsanız mecbur bunu alacaksanız.![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hadron'u iade edin.![]()
TX PowerMAX TXPSU300S2 300 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
TX PowerMAX TXPSU300S2 300 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Hocam sistemin kendisi kalitesiz zaten dg33fb anakart kullanıyorum siz düşünün.Hocam lütfen iade edin. Kendinizce amaaan patlarsa patlasın ucuzdu zaten demeyin. Sisteminizin bir bileşeni zarar görebilir ve 200TL'lik masraf 500 600TL olabilir. Hadron güç kablosu kullandım şarj aleti yandı, kulaklığı vardı kablosu bozuldu. Hadron alınmaz.
Aşamazsanız mecbur bunu alacaksanız.![]()
Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Aerocool VX Plus AE-VXP400 400 W Power Supply özelliklerini incele, 848,99 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Hadron'u iade edin.![]()
TX PowerMAX TXPSU300S2 300 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
TX PowerMAX TXPSU300S2 300 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Sizi anladım. Sistemi komple patlatıp yeni sistem alacaksınız, iyi patlamalar.Hocam sistemin kendisi kalitesiz zaten dg33fb anakart kullanıyorum siz düşünün.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.