Asus R9 290 veya Powercolor ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben ilk defa geçtiğimiz pazar günü Sapphire R9 290X Tri-X aldım tam yükte taş çatlasın 75 dereceyi gördüm.

Tamam almak istiyorsa alsın, hiç bir şekilde pişman olmayacağını bil sen.
@omy resmen saçmalamışsın yani.

Bu da ısı dağılımı yapıyor Asus'ta. :)

dfHxExH.jpg
Senin dediğin lafı ettim diye forumda 1 gün ban yedim. İnsanları yanlış bilgilendiriyor muşum, Asus'da sorun olduğunu düşünmüyorum dedim diye. Anlayana...

R9 290 kartlarından en iyisi PCS+'dır. (Lightning hariç.) Ayrıca Asus soğutması GTX serisindeki kadar başarılı değil. Bence bunun nedeni R9 serisinin diğerine oranla daha çabuk ve daha fazla ısınması.

Son düzenleme:
Bence gidin kartların kendilerini görün öyle karar verin. Metalini, plastiğini, az da olsa boruları ve petekleri görün. Karşılaştırın ve öyle karar verin. Sapphire'in işçiliğini beğendim. Metalini, metal kaplamasını, kablo giriş çıkış ve kasaya oturma noktalarının robust olmasını beğendim. Etiketleri de güzel yapıştırmışlar. Sadece bir kaçında bir kaç milim etiket yapıştırma hatası gördüm o kadar. Bazı şeyler, üretimcinin yaklaşımını belli eder. Ben tek fanlı aldım, belki doğru olmayabilir ama 3 fanlının çok gürültü yapabileceğini düşündüm. Ve memnunum.

3 fanlıda da olağan üstü bir ses yok. Yükte olmadığı sırada sanki çalışmıyor dersin. Sadece yüke bindiği zaman oh be çalışıyormuş diyecek kadar ses çıkıyor:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi Asus alınca patlayacak mı? Tabii ki hayır. Ama tasarım uygun olmadığından dolayı DCU II serisi soğutma olarak biraz geride.

Ben de PCS+ tavsiye ediyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı