ASUS R9 380X STRIX OC vs MSI GTX960 GAMING 4G

Eğer fiyat farkı yoksa Asus alınabilir, ancak 100 TL gibi bir fark varsa, Sapphire alın paranız cebinde kalır. Ayrıca niye bu Sapphire ön yargısı?

Önyargıdan değil de, Asus ve MSI'ın Sapphire'den daha iyi olduğunun bilmek, diyebiliriz hocam.
Asus veya Msı tercihlerde varken, Sapphıre'e yönelinmez.

Bak hocam ben Sapphire'den hıyar çıkar demiyorum. Asus vs MSI'ın yerini tutamaz diyorum. Aksini iddia eden var ise, söylesin.

Konuyu okumadığınız o kadar belli ki.

Öncelikle Sapphire neredeyse bütün yabancı forumlarda AMD alanında en iyi ekran kartı olarak gösteriliyor. Nvidia' da EVGA, AMD' de Sapphire önerisi konusunda hemen herkes hemfikir.

Benchmark testleri ortaya koyuyor ki şuan AMD alanında Sapphire her zaman en iyi performans veren kartlardan biri.

Özellikle söz konusu olan kart AMD iken ASUS önermek gibi saçma bir alışkanlık var forumda ve bunu anlamak çok güç. ASUS, AMD' de gerçekten tökezliyor.

En iyi soğutmayı ve en iyi performansı sunan Sapphire aynı zamanda fiyat olarak da uygun.

Arkadaşımızın da dediği gibi Sapphire, Gigabyte ve Asus' dan çok daha iyi bir konumda. Şu an ona en yakın rakip MSİ olarak görünüyor. Ancak Sapphire önermiyoruz diyip ASUS ya da Gigabyte önermek ne anlama geliyor. MSİ önerilse tercih farkı diyebilir ve anlam verebiliriz. Ama önerdikleri kartlar Sapphire' den gerçekten geride kalıyor.

Konuyu okumadığınız o kadar belli ki.

Game debate sitesine bakarsanız mesajımın nedenini anlayacaksınız.

Buyurun malzeme kalitesi: Sapphire R9 290-Tri-x No Signal Hatası. Güncel bir konu.

Buyrun bakalım Amd tarafında Asus mu, Sapphire mi?
AMD Radeon R9 390X Asus DirectCU III Strix Gaming OC 8GB Edition compare AMD Radeon R9 390X Sapphire Tri-X 8GB Edition GPU
Lütfen mantıklı konuşalım.
Sizden rica ediyorum, Msı ve Asus'u Sapphire ile karşılaştırmayın.

1galatasaray_aslan_wallpaper_hd_2.jpg

Şöyle bir şey var ki Sapphire'in 2016 ve bazı 2015 modelleri gerçekten Asus ve MSI'dan üstün modeller. Sapphire AMD ekran kartını piyasaya sürdüğü anda o AMD ekran kartının OC modelini çıkararak baştan en üst sıraya oturuyor. Bildiğim kadarıyla AMD ekran kartlarında en fazla performansı veren Sapphire. 2016'da artık AMD ekran kartlarının kesinlikle en iyisi Sapphire. Soğutmasını baya bir geliştirdi Sapphire. Artık diğer markalar kadar ve hatta daha iyi ekran kartı fan tasarımı yapıyorlar.

Ah be kardeşim. Biz Nitro modelleri önerip, onlar üzerinden konuşuyoruz. Sen hâlâ eski Tri-X soğumasını karşılaştırıp önümüze koyuyorsun. Lütfen buna bir son ver. Burada insanlara yardımcı olmaya çalışıyoruz ve senin söylediğin bir şey ile sorunu daha da büyütebiliyorsun. Sana benden bir tavsiye; hayatında hiç bir zaman sabit fikirli olma. Bu kadar insan aynı şeyi düşünüyorsa bir bildikleri vardır. @Ysuf

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı