ASUS ROG 4070 laptop alınır mı?

lensi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese hayırlı günler, ikinci el bir laptop var da, kullanıcısı öğretmen bilgisayarı pek de yormamış dediğine göre en fazla 40 50 defa oyun oynamıştır, sizce bu sistem nasıldır alınır mı? Sadece oyun için kullanacağım, oyunlarda 4070 bence gayet başarılı, sizce ortalama ne kadar eder yani, nasıl bir fiyata alırsam güzel ve ucuza almış olurum.

Laptop linki.

@Artoria Pendragon

Konuda yardım etmek dışında her şey yapılmış. Oyuncu laptoplarının şarjı oyunda 10 dakika falan gitmez. Bu neye göre genelleniyor? Günümüzde üretilen çoğu oyuncu laptopu, oyun türüne göre pilde 1 saat oyun oynayabilir yalnız pilde duzgun performans vermez. Normal oyun oynadiginiz zaman iyi performans almak istiyorsanız şarjda kullanın. Pil de kullanmak büyük performans düşüsü yapar ama oyun oynamaya engel değil. Denilen ütopik az süre söz konusu değil. Victus 15 ile pil üzerinde 2 saat vampire Survival oynadım. 70wh bataryası var bir de bu cihazın.

Hocam ASUS ROG STRIX G16 4070 bir laptop alacağım. Sizce nasıldır oyunlar için?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Astiva 37 de anlaştık, yani laptop büyük ihtimalle çok temiz kendisi öğretmen en fazla 30 defa oyun oynadım dedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı