ASUS ROG G16 G614JV-N3110 alınır mı?

Bütçe
42000
Hayırlı olsun hocam. Bende bayadır almaya niyetlenip çok beklemiştim. En son Nitro 16 aldım. Asus rog 6k daha pahalıydı. Bütçeyi fazla zorlamak istemedim birde ekran parlaklığı 250 nitti o beni soğuttu. Umarım memnun kalırız.

Sağolun. Size de hayırlı olsun. Benim de Nitro 16'ya niyetim vardı, ama iş için kullandığım medya programlarında Ryzen yerine Intel işlemcinin daha verimli olacağını önermişlerdi. Bu nedenle tercihim Rog'tan yana oldu. Ama Nitro 16 da piyasada iyi bir F/P ürünü. Keşke Intel işlemcilisini bulabilseydim.

Bu arada gidip canlı olarak mağazada inceledim. 250 olmasına rağmen ekran baya canlı ve kaliteliydi. Nit değeri düşük ama ekran için diğer özellikleri çok iyiydi. Nit değerinin yanında diğer ekran özelliklerini de göz önünde bulundurmak faydalı olacaktır.

Sağolasın. Hepimize hayırlı olur ve sorunsuz kullanırız umarım. Ama çok dert edilecek bir şey yok. Bu pc Kasım indirimlerinde bile 45 bini görmemişti. Her şekilde kârda olunur. Benim tek çekincem sadece kafamdaki bütçeyi çok aştım. Bundan daha düşük fiyatlı başka bir model de işimi görür müydü diye düşünüyorum. Ama tüm laptop marka fiyatları da ve kaliteleri de ortada.

Ekim ayından beri laptop arıyorum. Onu mu alayım bunu mu alayım diye düşünmekten indirim döneminde bile pc alamadım, fırsatları kaçırdım. Bu forumda okuduğum yorumları toplasan küçük halli bir kütüphaneyi dolduracak kitap çıkar herhalde.

Acer diyorum, "toplama pc, fan sesi yüksek 2 sene sonra çöp olur" diyorlar, Victus diyorum "darboğaz var, ekranı sallanıyor, " diyorlar, Tuf diyorum "aşırı ısınıyor, fiyatına değmez" diyorlar, Lenovo Loq diyorum "Ekran kaliteli değil, kasası kalitesi berbat" diyorlar. X pc'yi almaya karar kılıyorum, Y'yi al diyorlar, Y'yi almaya karar verdiğimde "Hayır Z'yi al" diyorlar, tam Z'yi almaya karar verdiğimde bu sefer "Kesinlikle X'i al" diyorlar ve en başa dönüyoruz. Bu mantıkta bütün laptoplar hem alınır hem alınmaz gibi bir varsayım çıkıyor :)

Kısaca artık çok umurumda değil. PC çalışıyor mu, çarığı kırığı var mı, oyun oynatıp istediğim işi halledebiliyor muyum ve uzun ömürlü kullanabilir miyim ben ona bakıyorum.
Bu cidden doğru. Aldığı PC kötü olsa bile önerenler var sırf kendi aldığı için. Excalibur G770 önerenini bile gördük. En mantıklısı her laptopun artılarını ve eksilerini karşılaştırıp size en uygununu almak.

ROG strix g16 cumartesi günü geldi, öncelikle şunu söyleyim gerçekten kalite kokuyor cihaz.
windows 11'i sevmediğim için 10 kurdum fakat ses çalışmadı, kendi sitesinden indirdim kurdum yine olmadı, w11 kurdum herşeyi tam tanıdı. Anlam veremedim 10 desteği yok demekki.Neyse
genel olarak çok çok iyi, CW sesi içinde hiç öyle abartılacak derecede değil bence. Başka sorularınız olursa cevaplarım. Bu arada henüz oyun test edemedim, fırsatım olursa hafta içi oyun testlerine başlayacağım.

ROG strix g16 cumartesi günü geldi, öncelikle şunu söyleyim gerçekten kalite kokuyor cihaz.
windows 11'i sevmediğim için 10 kurdum fakat ses çalışmadı, kendi sitesinden indirdim kurdum yine olmadı, w11 kurdum herşeyi tam tanıdı. Anlam veremedim 10 desteği yok demekki.Neyse
genel olarak çok çok iyi, CW sesi içinde hiç öyle abartılacak derecede değil bence. Başka sorularınız olursa cevaplarım. Bu arada henüz oyun test edemedim, fırsatım olursa hafta içi oyun testlerine başlayacağım.
11 tam performans için daha iyi. Hayırlı olsun.

Hadi hayırlı olsun. Güle güle kullan. Ben evde olmayacağım için teslimat tarihini değiştirdim, hafta ortası teslim alacağım. Test sonuçlarını ve deneyimlerini merakla bekliyoruz.

CW Sesini konuya atma şansınız var mı?
Tabiki akşam videosunu çeker paylaşırım.

Bu arada evdeki masaüstü pcde takılı 1tb kioxia m2 nvme var, onu söküp bu laptoba takacağım ama nasıl olur? ikinci slotu var diye biliyorum. Problem çıkarmaz sanırım. 512 hiçbişeye yetmiyor.

Son düzenleme:
Tabiki akşam videosunu çeker paylaşırım.

Bu arada evdeki masaüstü pcde takılı 1tb kioxia m2 nvme var, onu söküp bu laptoba takacağım ama nasıl olur? ikinci slotu var diye biliyorum. Problem çıkarmaz sanırım. 512 hiçbişeye yetmiyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam öncelikle kırmadığınız için çok teşekkür ederim, video da CW ile alakalı bir ses duyamadım da acaba video da mı çıkmadı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı