ASUS ROG G16 G614JV-N3110 alınır mı?

Bütçe
42000
Bu kanallarin ne kadar unlu oldugunun farkinda degilsin cunku bilgi 0 yani. Peki kardesim.

Lenovo Legion alabilirsen tavsiye ederim kendim de kullaniyorum 2.5 yildir hicbir sorun cikartmadi.
Laptop gayet iyi, herhangi ağır veya kronik bir sorunu yok. Ama siz bir içerik üreticisi anakartlara salladı, 21 çıkışlı zephyruslardan çok şikayet geldi diye bu laptopa sallıyorsunuz. Laptopla alakalı 1 sorun bile söylemediniz fakat alınmamasını söylüyorsunuz.

Önerdiğin laptopun linki var mı? Atabilir misin?
Elimde linki yok ama arayabilirim, umarim bulabilirim.

Laptop gayet iyi, herhangi ağır veya kronik bir sorunu yok. Ama siz bir içerik üreticisi anakartlara salladı, 21 çıkışlı Zephyrus'lardan çok şikayet geldi diye bu laptopa sallıyorsunuz. Laptopla alakalı 1 sorun bile söylemediniz fakat alınmamasını söylüyorsunuz.

ASUS'un kalite kontrolu kotu dedim ya kardesim okudugunu anlayamiyor musun?

Elimde linki yok ama arayabilirim, umarim bulabilirim.

ASUS'un kalite kontrolu kotu dedim ya kardesim okudugunu anlayamiyor musun?

Önce bir haddini bil. Sonra gel öneri yap. O kadar markaya salladın ama konusu açılmış laptopla ilgili herhangi bir kronik veya göz önünde bulundurulabilir bir sorun yazmamışsın. Laptopta bir sorun yok ama zephyrus serisi 2021 de çok sorun çıkartmıştı, alınmaz o zaman :D

Önce bir haddini bil. Sonra gel öneri yap. O kadar markaya salladın ama konusu açılmış laptopla ilgili herhangi bir kronik veya göz önünde bulundurulabilir bir sorun yazmamışsın. Laptopta bir sorun yok ama zephyrus serisi 2021 de çok sorun çıkartmıştı, alınmaz o zaman :D
Sen bil haddini ona buna salliyorsun dedin al sana argumanlarimi da sundum ASUS kalitelidir oho oho diyip bir tane arguman sunmayan kim? ASUS'un kalite kontrol mekanizmasinin duzgun calismadigi bir gercek azcik arastirmayi becerebilseydin burda bilip bilmedigin konuda gak guk konusmazdin.

Özellikleri, model numarası ve ortalama fiyat bandını söylersen ben de bakabilirim.
Fiyatlari yuksek nedense Lenovo aslinda fiyat performans konusunda iyi bir markadir da Turkiye'de MSI'in takip ettigi fiyat politikasini takip ediyorlar gibi. Amazon'dan falan denk getirmek lazim, bakiyorum.

Konu G16 model laptop alınır mı? Alınmaz diyip anakart, 21 zephyrus örneği vermişsin. Ne argüman ama :D
Evet abi anakartlari kotu Zephyrus'lar kotu, ama ROG Strix'i hocaya uflettikleri icin iyi onlar alabilirsiniz.

Fiyatlari yuksek nedense Lenovo aslinda fiyat performans konusunda iyi bir markadir da Turkiye'de MSI'in takip ettigi fiyat politikasini takip ediyorlar gibi. Amazon'dan falan denk getirmek lazim, bakiyorum.

Evet abi anakartlari kotu Zephyrus'lar kotu, ama ROG Strix'i hocaya uflettikleri icin iyi onlar alabilirsiniz.
Tamam ROG STRIX G16 kötüyse bunla alakalı sorun yaşayan bir kullanıcı neden yok hiç. Neden hiç bir yerde bu konu geçmiyor. Neden bu model sadece CW sorunu ile biliniyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı