ASUS ROG G17 donup garip sesler çıkartmaya başladı

Dostlar laptop oyunun başında dondu ve hiçbir şeye tepki vermedi. Sol üst kısımdan böyle bir ses gelmeye başladı kulağınızı dayarsanız duyarsınız fan sesiyle beraber bip bip bip bip gibi bir ses. Hiçbir şey olmayınca korkup tuşuna basılı tutup kapattım. Cihaz henüz 3 günlük bu yaşadığım 4. sıkıntı. Diğerleri küçük şeyler gibiydi ama bunu bilmiyorum. Cihazın parçaları nasıl kontrol edilir bilmiyorum. Alalı 3 gün oldu sizce iade mi etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ryzen 9 7845HX, ASUS ROG RTX 4060.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostlar laptop oyunun başında dondu ve hiçbir şeye tepki vermedi. Sol üst kısımdan böyle bir ses gelmeye başladı kulağınızı dayarsanız duyarsınız fan sesiyle beraber bip bip bip bip gibi bir ses. Hiçbir şey olmayınca korkup tuşuna basılı tutup kapattım. Cihaz henüz 3 günlük bu yaşadığım 4. sıkıntı. Diğerleri küçük şeyler gibiydi ama bunu bilmiyorum. Cihazın parçaları nasıl kontrol edilir bilmiyorum. Alalı 3 gün oldu sizce iade mi etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ryzen 9 7845HX, ASUS ROG RTX 4060.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Sıcaktan yanıyor sistem kilitlenmiş, iade edip değişim isteyebilirsin, malesef ROG kalitesi de Asus kalitesi de düştü bu sene.

Ürünü bence iade et. Servisi vasat Asus'un. Benim Asus ROG Strix G15 model laptopumun ekranın da fabrikasyon ölü piksel çıktı Vatan Bilgisayar asla arkasında durmadı. Servisi de ekranını değiştirirken çercevesini kanırtarak bana gönderdi üstüne de alt kapak vidamı yalama yaptı servisi. 4 ay servisle uğraştım. İmkanın varsa ürünü sıfırıyla değiştir. Benim gibi uğraşma. Zor bela ekranımı ve vidamı tam yaparak gönderdiler.

Dostlar laptop oyunun başında dondu ve hiçbir şeye tepki vermedi. Sol üst kısımdan böyle bir ses gelmeye başladı kulağınızı dayarsanız duyarsınız fan sesiyle beraber bip bip bip bip gibi bir ses. Hiçbir şey olmayınca korkup tuşuna basılı tutup kapattım. Cihaz henüz 3 günlük bu yaşadığım 4. sıkıntı. Diğerleri küçük şeyler gibiydi ama bunu bilmiyorum. Cihazın parçaları nasıl kontrol edilir bilmiyorum. Alalı 3 gün oldu sizce iade mi etmeliyim? Yardımcı olursanız sevinirim. Ryzen 9 7845hx, ASUS ROG RTX 4060.

Galiba ısıdan veya sistem hatalı ASUS'da hepten bozdu doğru düzgün üretemiyor.

Hocam ROGun soğutması çok iyi falan dediler diye bunu aldım ben. LoL oynarken dakika 3’de bu hale gelmesi normal mi?
Bu yıl hatta 2 yıldır gelişen CPU ve GPU'ları "çoh eyi sootuyoz biz yeeen" diyen amip kalitesinde CEO ve mühendisler incecik kasalara sokuşturuyorlar. Malesef kalın kasalı ve biraz daha ağır olan tüm laptop modelleri ferah ferah takılırken yük altında, bu ince kasalı arkadaşlar soğuyamıyor.

Ama ben de değişim taraftarıyım, @Timucin_34 'in başına gelenleri de şimdi öğrendik. 3 dakikada sürüyorsa, erken ısınma problemi var. :D ahahah

Sıcaktan yanıyor sistem kilitlenmiş, iade edip değişim isteyebilirsin, malesef ROG kalitesi de Asus kalitesi de düştü bu sene.
Hepsiburada’dan Teknorya satıcısından aldım. Koşulsuz iade veya değişim talep edebilir miyim? Şey durumuna düşmek istemiyorum yanlış bi talepte bulunup ürünü geri vermesinler bi de hani 1 hafta bile olmadı alalı o hakkımı kaybetmek veya ekstra uğraşmak istemiyorum.

Yani kirli olamaz tıkanık olamaz tertemiz cihaz bi de

Şu an Silent modda, 85 dereceyi görüyor sadece Chrome açık. Cihaz mı problemli acaba? Hepsi mi böyle?
Silent modda GPU devre dışı kalıyor. Turbo moda alarak ve prizde oynamanızı öneririm. Armoury Crate'de GPU modunu Ultimate ya da optimize edilmiş olarak ayarlamanızı öneririm. BIOS update yapmadıysanız onu websitesinden indirebilirsiniz. MyAsus uygulamasında eksik veya eski sürücü varsa onları da güncelleyin bir de öyle deneyin. Bunlara rağmen cihaz bu hatayı veriyorsa değiştirme hakkınız var 15 gün içinde.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı