ASUS ROG Pelta vs Cloud 3 Wireless

Son ses seviyesi iyi. Kulaklığın yazılımında "sıkıştırıcı" diye bir ayar var, onu fullerseniz ses seviyesi artıyor. Onunla birlikte ses seviyesi çok iyi oluyor. Oyunda Bass'lar %23 sıkıştırıcı ise %81 olarak ayarlı ve aldığım performans çok iyi.

Kulaklığa ayar yapmadan kullanırsanız pek bir şey ifade etmiyor. Oyunda sıkıştırıcıyı 0'a indirerek denedim, sesler normal geldi. Ancak sıkıştırıcıyı %81'e çektiğimde oyunda ki sesler daha net duyulmaya başladı. Yani FPS oyunları için bu ayar birebir, Ses kasmak istiyorsanız bu ayarı açmanız gerekmekte.

Ben kablosuz, dongle ile çalışan, hem 2.4 GHz hem de Bluetooth olan, mikrofonu çıkabilen bir kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Her alanda kullanabilmeliyim yani.

Fiyatı beni biraz aşıyor. 3-4 bin arası bakıyorum. Zaten mikrofonu da çıkmıyor galiba Pelta'nın

Ben kablosuz, dongle ile çalışan, hem 2.4 GHz hem de Bluetooth olan, mikrofonu çıkabilen bir kablosuz oyuncu kulaklığı arıyorum. Her alanda kullanabilmeliyim yani.

Fiyatı beni biraz aşıyor. 3-4 bin arası bakıyorum. Zaten mikrofonu da çıkmıyor galiba Pelta'nın
Saydığınız tüm faktörler Pelta'da var zaten. Mikrofonu çıkıyor, dongle ile bağlanıyor, bluetooth var ve evin içinde maksimum uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmama rağmen kopma olmuyor.

Saydığınız tüm faktörler Pelta'da var zaten. Mikrofonu çıkıyor, dongle ile bağlanıyor, Bluetooth var ve evin içinde maksimum uzaklaşabildiğim kadar uzaklaşmama rağmen kopma olmuyor.

Zaten benim listeme ekleme sebebinde bu ama fiyar biraz fazla kalıyor.
3-4 arası bakıyorum en fazla. Aynı şeylere sahip başka uygun model arıyorum.

Zaten benim listeme ekleme sebebinde bu ama fiyar biraz fazla kalıyor.
3-4 arası bakıyorum en fazla. Aynı şeylere sahip başka uygun model arıyorum.
3-4'e öyle bir kulaklık olduğunu sanmıyorum. Cloud 3 alabilirsiniz belki ancak bluetooth desteği yok onun.

3-4'e öyle bir kulaklık olduğunu sanmıyorum. Cloud 3 alabilirsiniz belki ancak bluetooth desteği yok onun.
Merhaba. Ben de şuan pelta ile cloud 2 veya cloud 3 kablosuz arasında kaldım. Bütçe sorunum yok. Fakat CS için hangisi daha iyiyse onu almak istiyorum. İkisini de baya araştırdım fakat pelta alıp pişman olurum, CS-de ayak sesleri konusunda cloud 3e göre sönük kalır o performansı vermez diye kararsız kaldım açıkçası. Çünki pelta fiyat olarak cloud 3 wirelessden daha yüksek.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı