ASUS ROG RX580'e hangi anakart almalıyım?

Bütçe
500TL-700TL

Ayazowski

Centipat
Ben ASUS ROG STRIX RX580 almayı düşünüyorum. Fakat bu ekran kartına hangi B450M anakart almam gerektiğini bilmiyorum. Bütçem 500TL-700TL arası. Gigabyte markasının B450M anakartlarının iyi olmadığını söylüyorlar. MSI ve ASUS anakartları tercih ediyorum. ASUS B450M Dragon modelini bu ekran kartıyla kullanabilir miyim? Bu markalar başta olmak üzere tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleme:
Ekran kartınızı istediğiniz anakarta takabilirsiniz. Ekran kartına göre değil, işlemciye göre anakart alınır. Sonrasında da desteklediği bellek miktarı, frekansı, port sayısı, M2 desteği, RGB desteği, VRM soğutması vs. gibi diğer özelliklerine bakarsınız. Size uygun bir anakart seçersiniz. Elinizde AM4 soketli bir işlemci varsa B450 serisi bir anakart alabilirsiniz. Eğer başka bir işlemci varsa ona uygun anakart almalısınız. Öneri olarak Gigabyte B450 Gaming X alabililirsiniz mesela.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı