ASUS ROG STRIX 2080 Super 6000 TL'ye alınır mı?

Yardımseveradam

Hectopat
Bu başlıktaki kartı bugün aldım. Vatan fiyatı 8.000TL'nin üzerindeydi bende bir arkadaştan sıfır aldım bu kartı. Daha jelatini açılmamıştı o da birkaç hafta önce indirimden almış.

Sizce iyi mi yapmışım? 3000 serisini beklenmeli miydi? 2080 Super'den çok üstün olacak mı yeni kartlar?
Zaten 3080 alamam bizim ülkede yine 8 9 bin arasında gelir de 3060 6 bin TL'ye çıkarsa eğer 2080 Super'i geçer mi sizce?
Kalsın mı kart elimde satayım mı yoksa kullanmadan yenisini beklemek için?

Çok iyi fiyata almışsınız, bence kuşku etmeyin. 2080S zaten güçlü bir kart, 3060 yeni nesil olacak ancak aşırı fark olmayacak emin olabilirsiniz. Saf güç olarak 3060'dan daha iyi olacağını düşünüyorum, 6 bin lira için güzel bir ekran kartı.

Kullan gitsin dostum,onu bekle,bunu bekle sonu yok bunun.Çok güçlü bir kart,yeni çıkacak 3000 serisiyle arasında aman aman bir fark olmayacak zaten performans olarak.6000 liraya güzel almışsın piyasaya göre.
Hocam mimari falan değişecek dediler de bende arada uçuk kaçık performans farkı olacağını zannetmiyorum
Çok iyi fiyat hemde ROG Strix modeli tadından yenmez.
İşte hocam yeni model yeni mimari falan dediler de bende o yüzden kuşkuda kaldım yoksa cidden iyi bu fiyata kartta kaliteli bazı markalar bile bu kadar kaliteli üretmiyor

İşte hocam yeni model yeni mimari falan dediler de bende o yüzden kuşkuda kaldım yoksa cidden iyi bu fiyata kartta kaliteli bazı markalar bile bu kadar kaliteli üretmiyor
Yeni mimari = yeni sorunlar. Kim bilir yeni çıkan kartların ilk jenerasyon üretiminde kaç tane sorun olucak. Mesala RTX kartların ilk jenerasyonlarında bellek sorunu vardı.
Kartlar gerek fiyat gerek sorunlar bakımından tam rayına oturana kadar 1-2 ay daha beklemek gerekir.
Bu yüzden endişelenmeyin 2080S in tadinı çıkarın. Bide ROG Strix ağzım sulandı.

Yeni mimari = yeni sorunlar. Kim bilir yeni çıkan kartların ilk jenerasyon üretiminde kaç tane sorun olucak. Mesala RTX kartların ilk jenerasyonlarında bellek sorunu vardı.
Kartlar gerek fiyat gerek sorunlar bakımından tam rayına oturana kadar 1-2 ay daha beklemek gerekir.
Bu yüzden endişelenmeyin 2080S in tadinı çıkarın. Bide ROG Strix ağzım sulandı.
Doğrı hocam ya ilk çıkanlar genelde sorunlu oluyor anca 1 yıl sonra oturuyor kart o zaman kullanayım bunu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı