ASUS ROG STRIX G15 G513IH-HN002 vs Abra A7 V11.2

Son sorum, ROG STRIX almaya karar verdim ve RAM olarak bunu buldum. Sizce bu yeterli mi veya daha iyi önerisi olan var mı? Bütçe maksimum 900TL

Hocam rami modeli aldıktan sonra siparis vermeniz daha iyi olur, uyumsuz olma ihtimali var. Ayrıca sadece 1 tane 8gb almanız yeterli.

Laptopu aldıktan sonra içerisindeki RAM modülünün aynı marka modelinden 1 tane daha alsam uyar değil mi? Teşekkür ederim cevabınız için.
Evet, Asus genelde 1x8 ram takıyor. Model elinize ulaştıktan sonra cpu z programını indirip memory ve spd kısmını atarsanız uygun ramleri bulabiliriz.

Son sorum, ROG STRIX almaya karar verdim ve RAM olarak bunu buldum. Sizce bu yeterli mi veya daha iyi önerisi olan var mı? Bütçe maksimum 900TL

Alınır.

Laptopu aldıktan sonra içerisindeki RAM modülünün aynı marka modelinden 1 tane daha alsam uyar değil mi? Teşekkür ederim cevabınız için.
Hocam benim TUF modelde Micron RAM vardı. Eğer sizde de bu tarz RAM varsa satıp bu kiti takabilirsiniz.

Laptop geldiğinde içerisindeki modüle bakıp bir tane daha alacağım. Yardımlarınız için teşekkürler. ROG STRIX modelini seçtim.
En mantıklı seçim hocam. ROG STRIX ASUS'un en üst segment ürünlerinden. Pişman etmeyecektir hayırlı olsun güle güle kullanın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı