ASUS ROG STRIX G513IH-HN002 vs Monster Abra A5 v17.2

Maalesef sınırım bu kadar... Merakımdan soruyorum neden Abra alınmaz?

Monster'ların birkaç modeli dışında kasaları çok kötü. Çevremdeki bir tane mutlu mesut şunu kullanan yok o derece. V20 V21 gibi bazı modelleri var tam bilmiyorum onları MSI üretiyor kasa olarak onlar iyi ama onlarda daha pahalı tabii. Bir de bu paralara kıydıktan sonra GTX serisi almak yerine RTX 3050 gibi yepyeni bir ekran kartı almak var. İşlemci farkı da aynı şekilde.

Monster'ların birkaç modeli dışında kasaları çok kötü. Çevremdeki bir tane mutlu mesut şunu kullanan yok o derece. V20 V21 gibi bazı modelleri var tam bilmiyorum onları MSI üretiyor kasa olarak onlar iyi ama onlarda daha pahalı tabii. Bir de bu paralara kıydıktan sonra GTX serisi almak yerine RTX 3050 gibi yepyeni bir ekran kartı almak var. İşlemci farkı da aynı şekilde.

Ama dediğim gibi maalesef, 13,000TL çıkamıyorum ve açıkçası görünüşlüde benim için önemli, ASUS çok hoşuma gitti. Bir 8 GB RAM daha eklemeyi düşünüyorum.

Ama dediğim gibi maalesef, 13, 000TL çıkamıyorum ve açıkçası görünüşlüde benim için önemli, ASUS çok hoşuma gitti. Bir 8 GB RAM daha eklemeyi düşünüyorum.

ROG serisi gerçekten iyi ona sözüm yok. Bende TUF ile arasında kalmıştım birkaç ay öncesinde. Lakin bu parayı verip ileride pişmanlık duyabilirsin keşke RTX olan ekran kartını alsaydım gibi. Bütçene elbette lafım yok olabilir insanlık hali. Yerinde olsam ama borç morç bir şekilde eksiğini tamamlar o işlemci o ekran kartı varken ROG ya da Monster'ı almazdım.

ROG serisi gerçekten iyi ona sözüm yok. Bende TUF ile arasında kalmıştım birkaç ay öncesinde. Lakin bu parayı verip ileride pişmanlık duyabilirsin keşke RTX olan ekran kartını alsaydım gibi. Bütçene elbette lafım yok olabilir insanlık hali. Yerinde olsam ama borç morç bir şekilde eksiğini tamamlar o işlemci o ekran kartı varken ROG'ya da Monster'ı almazdım.

Çok kararsız kaldım. ROG aşırı hoşuma gitti ve bütçem yetiyor fakat diğer yanda ise daha güçlü bir laptop var. ROG'un tasarımı gibi şeyler aşırı hoşuma gidiyor ama karar veremedim.

Çok kararsız kaldım. ROG aşırı hoşuma gitti ve bütçem yetiyor fakat diğer yanda ise daha güçlü bir laptop var. ROG'un tasarımı gibi şeyler aşırı hoşuma gidiyor ama karar veremedim.

Ortalama bu bütçeye de o attığımız gibi işlemcili o ekran kartlı bir cihaz mevcut değil. Cimri gibi sitelerden de baktım acaba indirimde var mıdır diye en ucuzu o sitedeki imiş. Normalde 13-14 bin fiyatlarında seyrediyormuş. Önerim dediğim gibi biraz daha üstüne eklemek. ASUS ROG tasarımı belki de Gaming laptoplar içinde en çok beğendiğim ürün lakin donanımda önemli hem de 200-300 TL oynarken :) karar senindir. İnternete o iki işlemciyi ekran kartını yazarak fps farklarını calışma güçlerini ısılarını kıyasla.

Ortalama bu bütçeye de o attığımız gibi işlemcili o ekran kartlı bir cihaz mevcut değil. Cimri gibi sitelerden de baktım acaba indirimde var mıdır diye en ucuzu o sitedeki imiş. Normalde 13-14 bin fiyatlarında seyrediyormuş. Önerim dediğim gibi biraz daha üstüne eklemek. ASUS ROG tasarımı belki de Gaming laptoplar içinde en çok beğendiğim ürün lakin donanımda önemli hem de 200-300 TL oynarken :) karar senindir. İnternete o iki işlemciyi ekran kartını yazarak FPS farklarını calışma güçlerini ısılarını kıyasla.
Teşekkür ederim fakat hala kararsızım. Uzun zamandır ROG istiyordum bütçem yeterken almak istiyorum, gerek tasarımı olsun gerek diğer şeyler olsun ROG bana daha yakın gibi ama diğer yerlerde ise daha güçlü donanım. Gerçekten karar veremedim.

Borç falan alın.
Teşekkür ederim fakat hala kararsızım. Uzun zamandır ROG istiyordum bütçem yeterken almak istiyorum, gerek tasarımı olsun gerek diğer şeyler olsun ROG bana daha yakın gibi ama diğer yerlerde ise daha güçlü donanım. Gerçekten karar veremedim.
O Dell olanı alın. GTX 1650 sizi üzer.
RTX 3050 DLSS ile GTX 1660'ı geçiyor.
Yani anlayacağın +400 ₺ ile hem daha iyi işlemci hem daha iyi ekran kartı sahibi olursun.
Bu forumu dinle.
Bak sonra pişman olursun.
Borç falan alın.
O Dell olanı alın. GTX 1650 sizi üzer.
RTX 3050 DLSS ile GTX 1660'ı geçiyor.
Yani anlayacağın +400 ₺ ile hem daha iyi işlemci hem daha iyi ekran kartı sahibi olursun.
Bu forumu dinle.
Bak sonra pişman olursun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı