ASUS ROG STRIX G15 G513QM-HN347 alınır mı?

Seninle konuşulmaz ya cidden, 7ms alsaydın 22 ms bu kadar sorunlu olacağını bilmiyor muydun?
Hepsi aynıydı diyorsun 7ms Laptop yerine 22ms olanı alıyorsun...
Gidip ASUS alsaydın.
Ne güzel FreeSync teknolojisi sunuyor işte sana Monster ne sunuyor baş...

Galiba anlama yeteneğin kıt, MSI 2020 senesi boyunca GP serisi hiçbir modeli burada satmadı. Ayrıca satılan modeller(Alpha-bravo-GF-GL-ge) hepsi aynı panele sahipti. Yok 7ms alsaydın gibi bir tercih hakkın yok yahu yok. Adamın sunmadığı ekranı napayım özel sipariş verip laptopa mı taktırayım? ASUS'ta aynı sene senin tabirinle "baş" sunuyordu, FreeSync dediğimiz teknoloji 2021 senesinde geldi. Ve benim tercihimden sanane ayrıca? Konu benim tercihim değil, senin Monster hakkında altı bomboş olan laflar etmen.

SSD farklı RAM farklı hala aynı diyorsunuz...
Kafa vura vura mı anlatacağız illaki

SSD ve RAM zaten kolayca takılıp çıkarılabilen şeyler, ve ülkeden ülkeye farklı modüller takılır. Örneğin, MSI Amerika'ya GP76 modelinde Samsung RAM takarken Türkiye'ye Kingston RAM takmakta. Bunlar bölgeden bölgeye değişir çünkü kolay çıkarılıp takılabilen parçalar.

Galiba anlama yeteneğin kıt, MSI 2020 senesi boyunca GP serisi hiçbir modeli burada satmadı. Ayrıca satılan modeller(Alpha-bravo-GF-GL-ge) hepsi aynı panele sahipti. Yok 7ms alsaydın gibi bir tercih hakkın yok yahu yok. Adamın sunmadığı ekranı napayım özel sipariş verip laptopa mı taktırayım? ASUS'ta aynı sene senin tabirinle "baş" sunuyordu, FreeSync dediğimiz teknoloji 2021 senesinde geldi. Ve benim tercihimden sanane ayrıca? Konu benim tercihim değil, senin Monster hakkında altı bomboş olan laflar etmen.

SSD ve RAM zaten kolayca takılıp çıkarılabilen şeyler, ve ülkeden ülkeye farklı modüller takılır. Örneğin, MSI Amerika'ya GP76 modelinde Samsung RAM takarken Türkiye'ye Kingston RAM takmakta. Bunlar bölgeden bölgeye değişir çünkü kolay çıkarılıp takılabilen parçalar.
Bir sal beni artık ya git Monster al diyorum işte.
Sat onu Monster al bakalım ne oluyor.
Çakma 5 kuruş etmez Çin malı Laptopu gelip güzelliyorsunuz

Tartışma kültürü olmayan biriyle bu kadar uzun süre tartışmaniza da şaşırdım açıkçası. Ortada ne fikir var ne kanıt var, bolca laf salatası. Hacivat-Karagöz muhabbetine dönmüş iyice tartışma.

Tartışma kültürü olmayan biriyle bu kadar uzun süre tartışmaniza da şaşırdım açıkçası. Ortada ne fikir var ne kanıt var, bolca laf salatası. Hacivat-Karagöz muhabbetine dönmüş iyice tartışma.

Benim hatam hocam, normal insanlar gibi bir yerden sonra anlar diye düşünmüştüm. Yanılmışım.

Msi kullandığına inancım 0, muhtemelen bozuk bir Monster Laptopun var gelip Monster güzellemesi yapıyorsun.
Response time süresinde Dünya üzerinde Msi geçen yok.
O laptopun overdrive kapalıyken 6.2ms verir açıkken 3.27 cahil kardeşim benim.

Eki Görüntüle 1292746
Forumda Gaming Laptop konularında takılan herkes bilir @Radeon RX 5500M hocamın MSI kullandığını, kendisi gayet bilgili gaming laptop konusunda merak etmeyin.

Forumda Gaming Laptop konularında takılan herkes bilir @Radeon RX 5500M hocamın MSI kullandığını, kendisi gayet bilgili gaming laptop konusunda merak etmeyin.
Tamam en bilgili o en iyi Laptop markası da toplama Monster.
Monster kullanıp pişman olmayan da yok ama en iyi Monster...

Bıktırdınız be kardeşim sırf Türk markası diye Çin malını bu kadar övmeniz yani bıktırdınız bir salın be.
Monster gruplarında '' takılma, kapanma, mavi ekran'' yemeyen kalmamış.
Laptop güncellerken bile bozulan bir markayı gelip şurada öve öve bitiremiyorsunuz ya ne diyeyim.

Tamam en bilgili o en iyi Laptop markası da toplama Monster.
Monster kullanıp pişman olmayan da yok ama en iyi Monster...

Bıktırdınız be kardeşim sırf Türk markası diye Çin malını bu kadar övmeniz yani bıktırdınız bir salın be
Hala kendi kafanızdan bizim demediğimiz şeyleri uyduruyorsunuz. Bir tık bilginiz olmayan konularda bilgisi, tecrübesi ve kaynağı olan insanlarla habire R yaparak tartışmayın, hala Monsteri övdüğümüzü düşünüyorsunuz. Monster'ın sadece V25.1'den oluştuğunu düşünüyorsanız o zaman haklısınız, o zaman Monster güzel marka.

Hala kendi kafanızdan bizim demediğimiz şeyleri uyduruyorsunuz. Bir tık bilginiz olmayan konularda bilgisi, tecrübesi ve kaynağı olan insanlarla habire R yaparak tartışmayın, hala Monsteri övdüğümüzü düşünüyorsunuz. Monster'ın sadece V25.1'den oluştuğunu düşünüyorsanız o zaman haklısınız, o zaman Monster güzel marka.
Tamam kardeşim sal beni ya kafan yok mu anlaman yok mu konuşmak istemiyorum ?
Basit yani sizinle konuşmak istemiyorum.
Yok ki sitede engelleme filan engellesemde kurtulsam

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı