ASUS ROG STRIX G15 Ryzen 9 5900HX, RTX3060 alınır mı?

Açtım hocam isterseniz takip edebilirsiniz.
Evet hocam takip ediyorum.
 
Hocam Eylül sonunda monsterdaki indirim bitiyor. v25.1 üç ekimde ön siparişe açılıyor. Monsterdaki kişiler fiyatı artacaktır diyor. Yani bana alternatif bir şeyler lazım.
@bugraesk Hocam siz neye karar verdiniz?
 
Peki notebook soğutucuları gerçekten işe yarıyor mu? Bazı kişiler 7-8 derece fark etti yazmış bazıları hiç fark etmedi yazmış.
 
Geçen hafta aldım birde 16gb ram ekledim dual channel aşırı memnunum soğutmadı falan harika kaçırmayın derim
 
ASUS ROG STRIX G15 mi? Hayırlı olsun bu arada ekranın renk doğruluğu kötü diye gördüm. Farkı hissediyor musunuz yoksa normal mi geliyor?

Daha önce üst düzey kaliteli monitörler kullanmadıysanız farklı hissetmenize imkan yok.


MUX Switch yok fakat Type-C girişinden harici monitöre çıkış aldığınızda dGPU kullanabiliyorsunuz.
Ben 5800H modelini yaklaşık 4 ay önce aldım ve memnunum. Ram ilerleyen zamanlarda dual channel yapılacaksa, 18-20k bütçen yoksa veya harcamak istemiyorsan, tüm oyunları rahatlıkla oynatır, istediğin programda en üst düzeye yakın performansı verir.
 
PC Hocası diyince uzaklaşıyorum türlü türlü yollarla sıcaklık düşürüyorlar. GPU kullanımına bakarsanız da işlemci besleyemiyor. İşlemcinin gücünü kısıyorlar.
ROG:

Eki Görüntüle 1156797

Renk kırmızı :D
Hocam bu resimde baya fark var. Benim evde kullandığım monitör profesyonel değil. Sıradan Hp marka eski bir şey. Fark bu resimdeki gibiyse çok kötü bir durum bence.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı