ASUS ROG STRIX G513QM-HN081 alınır mı?

Yurt dışından alır mısın? Amazon'dan daha ucuza alabilirsin ya da daha iyisini.

Nasıl alabilirim eğer olursa alırım ama bundan iyisi 3070 olacaktır. 3070 de 2200 dolardan başlayacak benim alacaklarım. 3070 alırsam 1080 asla almam alırsam 2K 165 Hz alırım.
Bence Webcam olmaması daha iyi. Bazı kişiler rahatsız olabiliyor. Acaba izleniyor muyum diye bant yapıştırarak kullanıyorlar laptopu. :D

Aynı fikirdeyim ben de onlardanım en azından şimdi çok daha güvende hissedeceğim.
 
MUX'un ne olduğunu bilmiyorum ama daha çok RDR2 tarzında oyunlar oynarım. FPS benim için önemli değil.
 
Bütçeniz 15k civarındaysa Tulpar T7 v22.1 daha iyi olabilir.

Açıkçası monstera o kadar para bağlamak istemiyorum. Ben de şu anda Monster kullanıcısıyım ve klavye ışığını açtığımda bilgisayardan çınlama sesi geliyor ve kafa mafa kalmıyor.
O tarz oyunlar oynuyorsanız MUX'un pek bir etkisi yok rahatça alabilirsiniz, fakat cihazın paneli bir tık kötü, ileride monitör alsanız daha sağlıklı olur.

Ya panel olarak bendeki mosnterda şu anda 60 Hz IPS panel Monster cihaz var. Herhalde kötüsü olmaz iyisi olur. Hem oyun oynarken TV'ye bağlayıp oynamayı düşünüyorum. 4K TV var 2K ya çekip çözünürlüğü Ultra ayarlarda RDR2 oynama hayalim var bu PC ile.
Alınır, bütçeniz olurda sonradan monitör alırsanız FHD 144 Hz daha performanslı olur.

Açıkçası alırsam 2K'dan aşağı monitör almam o yüzden pek bulaşmak istemiyorum. Şu anda 1080p IPS 60 Hz monitörüm var zaten. Kötüsü değil de iyisi olur galiba alacağım PCdeki.
Alınabilir bir model fakat sanırsam MUX yok cihazda, biraz daha bekleyip RTX 30 serisi Legion cihazlar alınabilir.

Beni alakadar etmiyormuş MUX galiba. Yardımınız için teşekkürler. RDR2 tarzı oyunlar oynuyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı