Asus Rog Strix GeForce RTX 2070 A8G vs Asus ROG Strix GeForce RTX2070 O8G

A8G VS O8G

• Asus A8G

Oy: 3 21,4%
  • Asus O8G

Oy: 11 78,6%

• Oy verenlerin toplamı
    14
A olan Advanced, O olan ise OC oluğunu ifade ediyor. OC olan modelde çekirdek hızı biraz daha fazla. Aradaki fark 100-200TL üstüyse alınmaz. Elinle yükseltebilirsin zaten.
Peki bir zamanlar O üretimini durdurdular düzeltmekte bulundular. O8G'de bu sorun çıkma ihtimali var mı? Çekirdek hızları bir deyimle çok asabiydi.
Sizin tercihiniz hangisi?

Peki bir zamanlar O üretimini durdurdular düzeltmekte bulundular. O8G'de bu sorun çıkma ihtimali var mı? Çekirdek hızları bir deyimle çok asabiydi.
Sizin tercihiniz hangisi?
Benim 2070 OC modelim bozuldu zaten ama kartla ilgili değil kartın RAM üreticisi Micron ile ilgili olan bir sorundu. Bana 2070 Super ROG OC verdiler onun yerine ücret almadan. Sorunlu ürünlerin şuan piyasada kaldığına inanmıyorum çünkü ilk üretim kartlardı onlar. Tercih sizin.

OC kartlarda varsayılan MHz de tavan MHz de fabrika çıkışlı yüksektir. Ayrıca soğutması bir tık güçlüdür ki varsayılan veya advanced kartlarla aynı sıcaklık değerlerine sahiptir.

Kısaca hem kendinden overclocklu hem de daha fazla overclock yapabileceğiniz kartlardır. Alıp almamak bütçenize kalmış.

Aynı ikilemde 1660Tİ'da kalmıştım ve advanced olanını almıştım. Aralarında, gözlemleyebileceğiniz ciddi bir fark bulunmuyor. Advanced modelini tercih etmeniz fiyat açısından daha avantajlı olacaktır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı