ASUS ROG STRİX GTX 1660 Ti vs Sapphire Pulse RX5700

Ahmet HIDIR

Decapat
Arkadaşlar merhabalar ben sistem toplayacağım iki setup arasında kaldım ilk sistem;
-R5 3600.
-ASUS Prime B450 PLUS.
-ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti.
-Corsair Carbide spect 05(böyle yazılmıyor olabilir)
-Corsair 650W 80+ PSU.
-Corsair venagenge 8×2 3000 MHz RAM (single Channel)
İkinci setup;
-R5 3600.
-ROG STRIX B450-F.
-8×2 Dual Channel RAM (usttekinin aynısı marka ve model olarak fakat bu RAM 3200MHz)
-Sapphire Pulse RX5700.
-Cooler Master MB511 600W 80+ PSU bulunduran kasa.

Arkadaşlar merhabalar ben sistem toplayacağım iki setup arasında kaldım ilk sistem;
-R5 3600.
-ASUS Prime B450 PLUS.
-ASUS ROG STRIX GTX 1660 Ti.
-Corsair Carbide spect 05(böyle yazılmıyor olabilir)
-Corsair 650W 80+ PSU.
İkinci setup;
-R5 3600.
-ROG STRIX B450-F.
-8×2 Dual Channel RAM (usttekinin aynısı marka ve model olarak fakat bu RAM 3200MHz)
-Sapphire Pulse RX5700.
-Cooler Master MB511 600W 80+ PSU bulunduran kasa.
Afedersinde bu iki sistem arasında nasıl kaldın aklım hayalim almıyor.
2060 bile 5700'ün rakibi zor oluyorken 1660TI nedir.
Watman hatasını dert etme, sende o sıkıntı çıkacak diye bir şey yok olsa bile AMD bunun üstesinden gelecektir.

Afedersinde bu iki sistem arasında nasıl kaldın aklım hayalim almıyor.
2060 bile 5700'ün rakibi zor oluyorken 1660TI nedir.
Watman hatasını dert etme, sende o sıkıntı çıkacak diye bir şey yok olsa bile AMD bunun üstesinden gelecektir.
Ya ben Asus manyagiyim zaten topladigim sistemlerden de belli oluyordur bir sürü markadan sistem topladım arkadaşlarım için MSI,gigabyte,Zotac ve hiç biri asusun yerini tutmadı bende hele o MSI iyyyyy şeytan görsün yüzünü bir de işte o wattman olsun ısınma sorunu olması ihtimali olsun baya bir arada kaldım o gerdi beni.

8x2 single channel da iyiymiş 🤣
Yok o şey iki ayrı paket olarak alacağım ondan single channel yazdım.

Ya ben Asus manyagiyim zaten topladigim sistemlerden de belli oluyordur bir sürü markadan sistem topladım arkadaşlarım için MSI,gigabyte,Zotac ve hiç biri asusun yerini tutmadı bende hele o MSI iyyyyy şeytan görsün yüzünü bir de işte o wattman olsun ısınma sorunu olması ihtimali olsun baya bir arada kaldım o gerdi beni.

Özel tasarım modellerde ısınma sorunu yok ASUS TUF hariç, ısınmayı dert ama benim önerim marka olarak gigabyte 3 fanlı modelidir.

2 adet 8 rami nasıl single channel kullanmayı düşündün bana bi açıklar mısın?
Ayrı ayrı alınınca single channel oluyor iki ram alacaksan tek pakette iki tane bulunandan alman gerek
5700'ün sonunda XT var gibi gördüm sanırım, hemen düzeltiyorum. Uyarınız için teşekkürler.
Ne demek güzel insan. :)

Model noları aynı olsun dual channel için bir engel kalmayacaktır dediğini anladım kit değil demek istemişsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı