Afedersinde bu iki sistem arasında nasıl kaldın aklım hayalim almıyor.
2060 bile 5700'ün rakibi zor oluyorken 1660TI nedir.
Watman hatasını dert etme, sende o sıkıntı çıkacak diye bir şey yok olsa bile AMD bunun üstesinden gelecektir.
RX 5xxx serisi RTX 2xxx serisine odaklanmış ve 2K oyunculuk için tasarlanmış bir kart. Adil bir sonuç çıkamaz. Fiyatlar arasında fark azımsanmayacak derecede yüksek.
Afedersinde bu iki sistem arasında nasıl kaldın aklım hayalim almıyor.
2060 bile 5700'ün rakibi zor oluyorken 1660TI nedir.
Watman hatasını dert etme, sende o sıkıntı çıkacak diye bir şey yok olsa bile AMD bunun üstesinden gelecektir.
Ya ben Asus manyagiyim zaten topladigim sistemlerden de belli oluyordur bir sürü markadan sistem topladım arkadaşlarım için MSI,gigabyte,Zotac ve hiç biri asusun yerini tutmadı bende hele o MSI iyyyyy şeytan görsün yüzünü bir de işte o wattman olsun ısınma sorunu olması ihtimali olsun baya bir arada kaldım o gerdi beni.
Ya ben Asus manyagiyim zaten topladigim sistemlerden de belli oluyordur bir sürü markadan sistem topladım arkadaşlarım için MSI,gigabyte,Zotac ve hiç biri asusun yerini tutmadı bende hele o MSI iyyyyy şeytan görsün yüzünü bir de işte o wattman olsun ısınma sorunu olması ihtimali olsun baya bir arada kaldım o gerdi beni.
Yok o şey iki ayrı paket olarak alacağım ondan single channel yazdım.
Yok o şey iki ayrı paket olarak alacağım ondan single channel yazdım.