Asus Rog Strix RTX2060 Ses Görüntü Kayması

Urien

Kilopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
72
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ekran kartını 2 hafta önce aldım. Kartta herhangi bir sorun yok fps değerleri sıcaklık değerleri çok normal ama oyunlara girince ve arkada video veya yayın açınca ses görüntü kayması oluyor ve sesde cızırtılar oluyor. 1 hafta önce itopyaya götürdüm kartı teknik servise verdim. 1 hafta sonra almaya gittiğimde kartta herhangi bir sorun olmadığını test edildiğini söylediler. Eski ekran kartımı taktığımda bu sorunların hiçbiri olmuyor. 600W PSU Coolermaster kullanıyorum ama 80 plus sertifika yok. Sorunun neyden kaynaklandığını çözemedim. Anakarttan olsa eski ekran kartıyla neden yapmıyor o zaman bilmiyorum. Sorunun neyden olabileceği konusunda internette başka bir yerlerde de çözüm yok.

16GB RAM
İ5 6600K
RTX 2060
600W Coolermaster
 
Dönüştürücü kullanıyor musunuz?
HDMİ TO DVİ kullanıyorum ama eski ekran kartında da kullanıyordum sıkıntı yoktu.
Sorun PCIe slotundanmış. Anakartta 3 tane PCIe slotu var 2 tane metal korumalı ben de 2.sine taktım hiç bir sorun olmadı, bütün sorunlar çözüldü. Kafamdaki soru şu single ekran kartını 2.slota taksam bir sıkıntı yaratır mı?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı