ASUS ROG STRIX Scar 18 mi MacBook Pro M4 mü?

Başka forumdan arkım böyle yazdı:

"valla benim oyun yapan yazılımcı abi m1 pro kullanıyordu sen düşün brew uygulamasını indirdiğinde o zaten Macle uyumlu hale getirip kullanmanı sağlıyor yazılımları internete yaz brew diye görürsün."
Dediği uygulamayi biliyor musunuz?

?

Son düzenleme:
Başka forumdan Ark'ım böyle yazdı:

"Vallahi benim oyun yapan yazılımcı abi M1 Pro kullanıyordu sen düşün brew uygulamasını indirdiğinde o zaten Mac'le uyumlu hale getirip kullanmanı sağlıyor yazılımları internete yaz brew diye görürsün."
Dediği uygulamayi biliyor musunuz?

Crossover'dan bahsediyor büyük ihtimal. Windows oyunlarını program aracılığıyla macOS sistemleri üzerinde oynatan bir program. Ücretli.

Peki indirsem işime yarar mı? Birde kaç tl?

Crossover'dan bahsediyor büyük ihtimal. Windows oyunlarını program aracılığıyla macOS sistemleri üzerinde oynatan bir program. Ücretli.
Arkadaş homebrew diye bir uygulamadan bahsetmiş. Mac bilmediğim için konudan baya uzağım

Hocam şey soracaktım telefonum Samsung ve ben macbook aldım diyelim. Okurken dosya aktarim falan oldu diyelim andorid ile ios arasında dosya aktarımı kolay mı?

Son düzenleme:
Peki indirsem işime yarar mı? Birde kaç tl?

Arkadaş homebrew diye bir uygulamadan bahsetmiş. Mac bilmediğim için konudan baya uzağım

Hocam şey soracaktım telefonum Samsung ve ben macbook aldım diyelim. Okurken dosya aktarim falan oldu diyelim andorid ile ios arasında dosya aktarımı kolay mı?
Onu hiç bilmiyorum hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı