Elektronik ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch - 1306TL


Son 6 ayın en düşük fiyatı olarak görünüyor.

Bu fiyata k3 zor bulunurken bu mükemmel. Geçen ay 1800-2000 civarıydı. İhtiyacı olanlar kesinlikle kaçırmasın.

Bu klavyedeki RX switch’ler ne oluyor? Bende bu klavyeden var fakat 2 seneyi geçti alalı. Cherry MX red switch var. RX switch daha yeni bir teknoloji mi?
RX asusun kendi ürettiği switch. Mx ile aynı denebilir. Belki de daha iyi.
 
Blackwidow buna ne kadar yakın o tartışılır. RX Switch'ler bambaşka kalitede harika bir hissi var. Üst seviye tüm klavyeleri kullandım sayılır bu klavye kadar memnun eden olmadı.
hocam ben red switch isteyen biri değilim. Hem çok sessiz; (blue kadar olmasa da birazcık ses çıksın isterim o daktilo hissiyatına ulaşmayı), hem de çok yumuşak, yanlışlıkla dokunduğum anda o tuşa basmak istemesem bile basıyor ve bu benim için direk klavyeyi eleme sebebi. Bu bahsettiğim olaylar bu klavye de ne durumda acaba kullanan biri olarak ne söyleyebilirsiniz
 
Hocam ben red Switch isteyen biri değilim. Hem çok sessiz; (Blue kadar olmasa da birazcık ses çıksın isterim o daktilo hissiyatına ulaşmayı), hem de çok yumuşak, yanlışlıkla dokunduğum anda o tuşa basmak istemesem bile basıyor ve bu benim için direk klavyeyi eleme sebebi. Bu bahsettiğim olaylar bu klavye de ne durumda acaba kullanan biri olarak ne söyleyebilirsiniz?

Konuda uzun mesajım mevcut hocam. Bu klavyeyi aldığımda 6-7 adet klavye olmuştu evde bunlardan biri de Logitech G513 Blue Switch idi. Hissiyat olarak bu klavyenin yanına yaklaşamaz maalesef. Tabii bu benim fikrim Blue swich kullanan klavyeleri seven biri olarak bu klavyeden çok memnunum. Razer Ornata'da hissiyat ve ses olarak beni memnun etmişti denemediyseniz bir yerde denemenizi tavsiye ederim. Blue Switch bir klavye düşündüğüm zaman gene MX veya NX yerine RX Blue tercih ederim. Muhtemelen bu klavye ile uzun süre devam ederim zaten.

CTRL tuşunun geniş olması avantaj. Ses açma kapama tekerleği yok Corsair K95'ten sonra bunu bir süre aradım ama çok kısa sürede el FN ve F10-F11 multimedya tuşlarına alışıyor.

Kasayla birlikte eşleştirmiş halde resimde ekleyim bazen beyaz bırakıyorum klavyeyi çünkü kırmızı RX'ler harika duruyor;
 

Dosya Ekleri

  • 240.jpg
    240.jpg
    187,8 KB · Görüntüleme: 87
  • 239.jpg
    239.jpg
    61,3 KB · Görüntüleme: 95
  • 1.png
    1.png
    515,2 KB · Görüntüleme: 93
  • 223.jpg
    223.jpg
    152,8 KB · Görüntüleme: 96

Yeni konular

Geri
Yukarı