ASUS ROG STRIX XG27ACS nasıldır?

Bütçe
10000

Synosss

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
XG27ACS
Bu monitörü almayı düşünüyorum, nasıldır? Aşağı yukarı her türlü oyunu oynuyorum. Karanlık ortam da oluyor, aydınlık ortam da. Bu tarz oyunlarda ekran renginin kalitesi nasıldır? Veya daha iyi bir muadili var mıdır? Genelde MSI ASUS gibi markaları daha çok tercih ediyorum ama yine de önerileri duymak isterim.

@FantastikTürk

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu monitörü almayı düşünüyorum, nasıldır? Aşağı yukarı her türlü oyunu oynuyorum. Karanlık ortam da oluyor, aydınlık ortam da. Bu tarz oyunlarda ekran renginin kalitesi nasıldır? Veya daha iyi bir muadili var mıdır? Genelde MSI ASUS gibi markaları daha çok tercih ediyorum ama yine de önerileri duymak isterim.

Güzel bir monitor karanlık ortamda güzeldir zaten arka tarafındaki tuşlardan görüntüyü ayarlayabilirsiniz.

Güzel bir monitor karanlık ortamda güzel görüntü sağlar zaten görüntüyü falan monitorun arka tarafındaki tuşlardan ayarlayabilirsiniz ASUS ait monitorler gayet güzeldir.
Bazı modeller pek iyi değilmiş hocam. Etiketlediğim arkadaşın bir yazısını okudum VG27AQ3A modeli ile ilgili çok detaylı şekilde açıklamış daha iyi alternatifleri olduğunu. Ama Rog ile Tuf bir değil tabii Rog iyidir diye düşünüyorum.

Bazı modeller pek iyi değilmiş hocam. Etiketlediğim arkadaşın bir yazısını okudum VG27a3a modeli ile ilgili çok detaylı şekilde açıklamış daha iyi alternatifleri olduğunu. Ama ROG ile TUF bir değil tabii ROG iyidir diye düşünüyorum.

Ben TUF monitor kullanıyorum TUF modellerinede bakınız aralarında çok fark yok ama daha iyi görüntü verebilir TUF monitorler.

Ben TUF monitor kullanıyorum TUF modellerinede bakınız aralarında çok fark yok ama daha iyi görüntü verebilir TUF monitorler.
Bu modelden önce VG27AQ3A modeline bakıyordum ama etiketlediğim arkadaş neden o paraya değmeyeceğini çok iyi anlatmış. Her Tuf böyle değildir tabii.

Monitör güzel, mat ekran parlama yansıma yapmaz. Karanlık sahnelerde Shadow Boost ile aydınlık hale getirebilirsiniz.
Düşük Hz'lerde Ghosting var diyorlar hocam o konuya ne diyorsunuz? Ayrıca Ghosting tam olarak ne çok rahatsız edici birşey mi?

Hocam bu arada Asus Rog XG27WCS nasıldır? ACS olana sorunları var denmiş.

Son düzenleme:
IPS panellerde ghosting daha az olur. VA panellerde bu olay daha fazla o yüzden IPS panel tercih edin.
Peki bu 2 model arasında bir fark var mı? XG27WCS ve ACS modelleri arasındayım ama sorunları çok diyorlar şu videoda.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı