Yabancı inceleme kanallarında en iyi OLED monitörlerden birisi olduğu söyleniyor. 50K Bütçede 4K OLED bakıyorum ve uzun süredir araştırıyorum karar veremedim. Bu monitör alınır mı?
32 Inc monitörlere vatanda bakmıştım hocam ama TV gibi his verdi bana benim için çok büyük.MSI Mag 321UP QD-OLED 31.5'' 165Hz 0,03MS(GTG) A-Sync Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI Mag 321UP QD-OLED 31.5'' 165Hz 0,03MS(GTG) A-Sync Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Bu büyük mü gelir hocam.
32 Inc monitörlere vatan da bakmıştım hocam ama TV gibi his verdi bana benim için çok büyük.
CS2 gibi oyunlarda sıkıntı oluyor mu hocam 32 inc? Bir de 32 incte oyunları 4k dan 2k'ya alınca görüntü bulanıklaşıyor mu? Ekran kartının yetmediği durumlarda bunu yapmam gerekecek çünkü.Zamanla alışıyor insan. Tek tavsiyem bu olur. Bende OLED 8 var. PC kapattığım zaman kumandasıyla Netflix falan filan güzel oluyor. İyi ki almışım dediğim ürün oldu.
CS2 gibi oyunlarda sıkıntı oluyor mu hocam 32 inc? Bir de 32 incte oyunları 4K'den 2K'ya alınca görüntü bulanıklaşıyor mu? Ekran kartının yetmediği durumlarda bunu yapmam gerekecek çünkü.
Dün stok yoktu, ben monitör aldıktan sonra stok gelmiş.Stok bekleyin isterseniz Samsung çok ucuza koydu sitesinde
![]()
27 inç Odyssey OLED G8 G81SF 4K 240 Hz Oyun Monitörü LS27FG812SUXUF | Samsung Türkiye
4K QD-OLED, Yansımasız teknoloji ve Samsung OLED Safeguard+ özellikli Odyssey OLED G8 Oyun Monitörünü {LS27FG812SUXUF} keşfedin ve satın alın.www.samsung.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.