Asus RX 480 Alınır Mı?

Bence nvidia'dan şaşmamak lazım. GTX 970 SSC öneririm. RX480 diyosan ki illa al. Teknoloji bu elbet yenileri cıkacak. 2 sene sonra bir RX480 daha alırsın cift ekran kartı seni bayaa bi götürür.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yanlış biliyorsam düzeltin, GTX 1060, 970'ten daha iyi performans veriyor. RX 480 mi 1060 mı derken 970 almak gereksiz olur bence. Kişisel tercih meselesi tabi, kullanıcı bilir o işi ama ben olsam almazdım. RX 480 + uygun fiyatlı bir freesync monitör kombosu çok güzel iş görüyor.

bence nvidia dan şaşmamak lazım. gtx 970 ssc öneririm. rx480 diyosan ki illa al. teknoloji bu elbet yenileri cıkacak. 2 sene sonra bi rx480 daha alırsın cift ekran kartı seni bayaa bi götürür.
Rx470-480 GTX 970 i öldürdü , yani piyasadan sildi attı. Bu zamandan sonra sıfır olarak alınacak bir ekran kartı kesinlikle değil.
İkinci el de 500-550 liraya bulunmadığı sürece alınmamalı bence.

Arkadaşlar SSC'nin ne olduguna bakmanız lazım ilk önce.

Son düzenleyen: Moderatör:
Saphire'nin nitro+sı performans olarak daha iyi diye biliyorum ama gene RX480 her modeliyle iyi bir kart gayet iyi bir performans verecektir çoğu oyunda.

Bence fiyatları bir kenara bırakırsak, en alınası RX 480 8GB kart Sapphire Nitro Plus ve hemen ardından Asus gelir. PowerColor da çok iyi bir marka, eskiden kullanmıştım, fiyat avantajı yüksek ise alabilirsin.

Arkadaşlar SSC'nin ne olduguna bakmanız lazım ilk önce.
Karddşim bilmişlik yapma öncelikle senin bayıldığın o nvidia'nın gtx 970 serisi sorunlu. 3.5 GB Vram, CW sorunu gibi birçok sorunu var ve bu sadece bir kartta değil. Nerdeyse hepsinde sayılır. Mükemmel nvidia'nın kartı olmasına rağmen. Ayrıca eski bir kart. Rx 480 fiyatına rx 470 den daha düşük performans veren bir kartı öneriyorsunuz. Benim tavsiyem vega kartlar yakında geliyor. Onlardan bütçenize uygun olanı alabilirsiniz. Şahsen bende vega ve ryzen 3 ü bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı