Asus RX 480 Alınır Mı?

SSC olayı, Süper Süper Clocked yani süper overclock yanlış anlamadıysam. Ancak işlemcilerin mimarisi ve yapısı göz ününe alınmalı her şey saat hızı değil öyle olsaydı hala P4 3.00 ghz kullanırdık. İşlemcinin mimarisi göz ardı edilmemeli yeni nesil kartlar almak uzun vadeli performans sunacaktır.

sonuç Rx 480 al, işlmeci upgrade yapsan bile iş görür bir kart.

EVGA'nın en üst segmenti olan FTW (For The Win) versiyonunun RGB aydınlatması olmayan modeli SSC oluyor. 1060 Nvidia'ya göre 980'le kıyaslandığına göre, 970 herhangi bir modeli, ne kadar iyi olursa olsun, GTX 1060 kadar iyi olamayacaktır. Test sonuçları arayıp bulmakla uğraşmaya gerek yok bunu bilmek için.

Gelelim ikinci kısma, GTX 1060 da RX 480 de alanı memnun eder, ödediğiniz para belli, beklediğiniz performans belli. O açıdan RX 480 ya da GTX 1060 istenilen custom versiyonu alınabilir bence. Ben tercihimi RX 480'den yana kullanmıştım, çünkü aldığım monitör FreeSync destekliyordu.

@YAnil Neymiş söyle bakalım? Fanlık yapmayı bırak, GTX 970 önermek mantıklı değil.

ekmeğimi nvidia vermiyor çok şükür fanlık bir durum yok. "kendinden iki kere over clocklu" demek fabrika çıkışı olarak. uygun fiyat ve yüksek performans oldugu için önerdim.

Özel soğutmalı AMD ve Nvidia kartların çoğu fabrika çıkışlı OC'lu olarak geliyor zaten. RX 480 ve GTX 1060, GTX 970 modelinden performanslı ve daha güncel kartlardır. OC ibaresi sadece GTX 970 modeli için geçerli bir durum değil.

Asus, RX serisinde pek başarılı olamadı malesef. MSI ve Sapphire bakmanı öneririm.

ASUS yerine Sapphire önereni de ilk defa görüyorum. Sapphire'in kalitesi ASUS'un yanına bile yaklaşamaz. Sapphire her daim üçüncü sınıf bir üretici olmaya devam edecektir.

ASUS yerine Sapphire önereni de ilk defa görüyorum. Sapphire'in kalitesi ASUS'un yanına bile yaklaşamaz. Sapphire her daim üçüncü sınıf bir üretici olmaya devam edecektir.
Hocam bu durum sürekli değişkenlik gösteriyor ama. Sapphire, XFX ve Asus bu sene AMD tarafında en başarılı olan firmalar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı