Asus RX570 Rog Strix Oyunlarda Ekranın Gitmesi

• Konuyu başlatan Reqi
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 390
  • Görüntüleme 31.172

Reqi

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Asus RX 570 ekran kartına sahibim. Sorunum oyunlarda ekranın sinyal yok verip ekranın gitmesi ve ekran kartından beyaz ışık yanıp sönmesi. Daha sonra yeniden başlatınca ekran geliyor fakat Radeon sistem ayarları uyarı veriyor. Kullandığım ekrandan kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü 10 yıllık 60 Hz LCD bir ekran var, HDMI VGA dönüştürücü ile bağladım sorunun sebebi ne olabilir? Ben monitör den olduğunu düşünüyorum, oyunlarda çözünürlük problemi yaratıyor gibi sizce ne olabilir?

Sistemim;
  • İşlemci: AMD ryzen 5 2600
  • Ekran kartı: Asus AMD RX 570 Rog Strix
  • Ram: Corsair 8 GB 3000 MHz
  • Anakart: Asus 450M-K

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı kartı kullanıyoruz hocam o kadar sıkıldımki şu sil yükle işlerinden bi güncelleme olsada herşey düzelse keşke[emoji4]
hacı ddu diye bir program var youtubede falan var aslında basit kullanımı tek tık yapıyosun bütün driveri siliyor ekran kartına ait olanları eski sürümü yükle 19.4.1 sürümünü msı afterburn vs. dir bunları kaldır ekran kartı kendisi döndürsün fanı ısınınca program kullanma
Bence kronik bir sorun. Arkadaşım da RX470 var onda da aynı sıkıntı var. Diğerinde RX 580 var aynı sorun. NVIDIA candır.
Nvdia candırda böbrek satmak lazım onada

hacı ddu diye bir program var youtubede falan var aslında basit kullanımı tek tık yapıyosun bütün driveri siliyor ekran kartına ait olanları eski sürümü yükle 19.4.1 sürümünü msı afterburn vs. dir bunları kaldır ekran kartı kendisi döndürsün fanı ısınınca program kullanma

DDU ile en az 20 kere driver sildim. En eskilerden en yenilere kadar çok fazla driver denedim. Sonuç aynıydı.

Ve hızla sattığı kartları tarihe gömen çok çeşit var seri üretim model değişikliği bitiriyor onuda malesef.

.
19.4.1 sürümündede wattman varmış

Son düzenleme:
.
19.4.1 sürümündede wattman varmış
Arkadaşlar bir diyeceğim yakın zamanda bilgisyarımın ekran kartını ASUS ROG STRİX RX 570 olarak değiştirmek istiyordum. Cidden 26 sayfa bir posta yazacak kadar sorunlu bir ekran kartı mı bu o kadar hevelseydim ekran kartı için.

Arkadaşlar bir diyeceğim yakın zamanda bilgisyarımın ekran kartını ASUS ROG STRİX RX 570 olarak değiştirmek istiyordum. Cidden 26 sayfa bir posta yazacak kadar sorunlu bir ekran kartı mı bu o kadar hevelseydim ekran kartı için.

Msi kart alıcaktım görüntüsü soğutması yıllardır kullandığım asus ürünleri yüzünden asusa yöneldim pişmanım

Msi kart alıcaktım görüntüsü soğutması yıllardır kullandığım asus ürünleri yüzünden asusa yöneldim pişmanım
En iyisi Sapphire'nin ürünlerine yönelmek o zaman RX 570 modellerinde. Bu sorun Sapphire modellerinde de var mı acaba? Bilginiz var mı?

o kadar kötü bir ekran kartı değil ama sapphire bir bak derim birde

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı