ASUS RX6600 vs Gigabyte RX 6600

Hepsinin frekans hızı fabrika çıkış iyidir ancak VRAM silikon kalitesine göre çok iyi OC yapanları da oluyor. Hoş en kötüsü bile %10 performansı koyar üzerine. İleri seviye OC yapmayacaksan aşırı fark etmez.
Bu cevap yeterlidir. :D değmez.

Kime göre neye göre şehir efsanesi O.C'nin mantığı kartın performansı ve fan hızını arttırıp koşturmak kısacası, bir insan bile sürekli koşarsa ne olur ?
Peki mekanik ve elektronik arasında ki farkı bilir misiniz? Ayrıca fan curve doğru ayarlanırsa neden sorun olsun? Neyse hocam ben konuyu baltalamayım benim görüşüm, Eagle alınması daha mantıklı olur.

Peki mekanik ve elektronik arasında ki farkı bilir misiniz?
Mekanik parçalar zorlanmaya dayanıklıdır fakat elektronik parçalara aşırı yüklenirsen üzerler. OC mekanik kısmı güçlendiriyor diyeceksin bilmiyorum bence ne kadar mekanik olsa da değmeyecek hareket. Kart zaten güçlü neden O.C yapayım ?

Mekanik parçalar zorlanmaya dayanıklıdır fakat elektronik parçalara aşırı yüklenirsen üzerler. OC mekanik kısmı güçlendiriyor diyeceksin bilmiyorum bence ne kadar mekanik olsa da değmeyecek hareket. Kart zaten güçlü neden O.C yapayım ?
Bu da yanlış fakat önemli değil hocam. Sizin durumunuz da iki üründe memnun eder kafanıza yatanı alın. İyi forumlar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı