ASUS servisine teslimat için UPS Kargo şart mı?

Kullanıcı hatası derler alabilirler.
Sanmıyorum herhangi parçası sökülmedi bile daha kasası zaten garanti kapsamı dışında istediğim an açtırabilir ram falan yükseltebilirim ayrıca öyle bir şey yapmaları kullanıcıların güvenini düşürür benim sıkıntım fanı eskiye göre daha sesli olması
Konu hakkında net cevap verebilecek var mı başka kargo şirketi kullanabilir miyim ?

Benim şu an ki kasamın anakartı, ekran kartı da ASUS fakat kasa olduğu için sıkıntı yaratmıyor. İş Laptop'a gelince orada bir dur derim. 10 sene Samsung kullandım, hiçbir şey olmadı. 2 sene Asus kullandım, 50 kere tamirat gördü, servis gördü. Son laptop bilgisayarımda ekran kartımın yandığını bilmeme rağmen servise gönderdim. Servisin bana sunduğu arıza anakart yanması ve de biçtiği fiyat 4.500₺. Evet şaka gibi ama hem yanlış ürün teşhisi yapıyor hem de yeni bir bilgisayar parası istiyor. Dolayısıyla marka övmeye gerek yok, her markanın sıkıntısı var. Gereksiz yere marka översek olan bize değil alıcıya olur.

Ben marka övmüyorum olanı söylüyorum kötü bir durum olsa söylerim zaten Asus benim babamın şirketi değil. Ben garanti bittikten sonra hiçbir ürünümde garantilik bir durum olmadı o yüzden garanti bittikten sonra ne kadar fiyat veriyorlar bilmiyorum.

Sanmıyorum herhangi parçası sökülmedi bile daha kasası zaten garanti kapsamı dışında istediğim an açtırabilir ram falan yükseltebilirim ayrıca öyle bir şey yapmaları kullanıcıların güvenini düşürür benim sıkıntım fanı eskiye göre daha sesli olması
Konu hakkında net cevap verebilecek var mı başka kargo şirketi kullanabilir miyim ?

Asus'u arayıp sorabilirsin. %90 sorun olmaz her türlü adresi almak için araman gerekli zaten.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı