Asus Strix RX 480 Göründü !

ASUS Republic of Gamers Introduces Strix RX 480 Graphics Card
ASUS-ROG-STRIX-RX-480-900x471.jpg

Bana göre 1 fanlı modeller bile yeterli. GTX 970'in mesela minisi var Asus'da bu kart çok az daha ısınıyor 1 fan bile yeter bana göre.

GTX 1070 için de mini model çıkarıldı Gigabyte tarafından. Ama bunlar yaz sonuna raflarda olur.
Hala ekran kartı almadım bekliyorum. Beklemekle olmayacak bu iş. En sonunda gidip GTX1070 alacağım gibi duruyor. Hadi az daha bekleyip GTX 1060 da çıksın. Fiyatların biraz düşmesini istiyorum. Şimdilik kasama sığan en uygun model EVGA GTX1070 o da 1.975 TL cik. Kıyamıyorum o parayı ekran kartına vermeye :) Kasanın kalan kısmını Windows 10 dahil 2000TL'ye topladım.

GTX 1070 için de mini model çıkarıldı Gigabyte tarafından. Ama bunlar yaz sonuna raflarda olur.
Hala ekran kartı almadım bekliyorum. Beklemekle olmayacak bu iş. En sonunda gidip GTX1070 alacağım gibi duruyor. Hadi az daha bekleyip GTX 1060 da çıksın. Fiyatların biraz düşmesini istiyorum. Şimdilik kasama sığan en uygun model EVGA GTX1070 o da 1.975 TL cik. Kıyamıyorum o parayı ekran kartına vermeye :) Kasanın kalan kısmını Windows 10 dahil 2000TL'ye topladım.

Senin küp kasan vardı değil mi. Bunun yüzünden sen küçükleri bekleyeceksin gibi.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı