ASUS tek fanlı 750 Ti mı yoksa çift fanlı mı?

2 katı mı? Umarım ciddi değilsindir. %20 ücret ve 8TL alınıyor. 102TL ekstradan öder çift fanlı modele.
Siz o parayı vereceğini mi sanıyorsunuz. Artık 1TL'e de bir ürün alsanız vergi var.
O Fiyatı EN AZ 2 ile çarpın.
ama bunu almaktansa aliexpressden almak daha mantıklı değilmi??

Şu anki durumda vergi sistemi nasıl bilmiyorum ama ben aldığım zaman e5450+750 ti 340 liraydı 30 küsür TL vergi ödedim, bu aralar vergiler arttı biliyorum ama arkadaşların dediği gibi ise durum, sahibinden, letgo, forumun 2.el bölümüne bakıp burdan almanız daha mantıklı olacaktır.

Şu anki durumda vergi sistemi nasıl bilmiyorum ama ben aldığım zaman E5450+750 Ti 340 liraydı 30 küsur TL vergi ödedim, bu aralar vergiler arttı biliyorum ama arkadaşların dediği gibi ise durum, sahibinden, Letgo, forumun 2.el bölümüne bakıp buradan almanız daha mantıklı olacaktır.

Ama güvenemiyorum türklere huapu Store bir şirket gibi ve birçok alıcısı var ve çift fanlı modeli 4.9 yıldız almış sahibinden de veya başka bir yerde 1 kişiden alıyoruz dolandırıcımı ürün bozukmu bilemeyiz.

750 Ti için Aliexpress'i tercih edebilirsiniz sorun olmaz. Ben zamanında almış kullanmıştım. Ayrıca herkesin dediği gibi de bir vergi almıyorlar. Genel olarak ürünün fiyatını falan incelemekle uğraşmadıklarından dolayı 15TL vergi alıp geçiyorlar. Lakin şunu söylemeden geçmeyeyim olur da bir gün Hackintosh kurarım derseniz bu ekran kartını kullanamazsınız. ASUS öyle saçma bir şekilde üretmiş ki bu kartı BIOS flashlamadan macOS kullanmanız mümkün değil. Gerçi zaten Webdriverları da yok High Sierra sonrasında.

750 Ti için Aliexpress'i tercih edebilirsiniz sorun olmaz. Ben zamanında almış kullanmıştım. Ayrıca herkesin dediği gibi de bir vergi almıyorlar. Genel olarak ürünün fiyatını falan incelemekle uğraşmadıklarından dolayı 15TL vergi alıp geçiyorlar. Lakin şunu söylemeden geçmeyeyim olur da bir gün Hackintosh kurarım derseniz bu ekran kartını kullanamazsınız. ASUS öyle saçma bir şekilde üretmiş ki bu kartı BIOS flashlamadan macOS kullanmanız mümkün değil. Gerçi zaten webdriverları da yok High Sierra sonrasında.

Hackintosh nedir?

Ama güvenemiyorum türklere huapu Store bir şirket gibi ve birçok alıcısı var ve çift fanlı modeli 4.9 yıldız almış sahibinden de veya başka bir yerde 1 kişiden alıyoruz dolandırıcımı ürün bozukmu bilemeyiz.
Bende yanlış hatırlamıyorsam o satıcıdan almıştım.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı