ASUS teknik servisi nasıldır?

Darth Waderr

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba laptopumun hem genel temizliğini hem de SSD taktırmak istiyorum. Bunu serviste yaptırmayı düşünüyorum. Olası bir yanlış durumda garantiden çıkmasın diye ve ASUS'un müşteri hizmeti ile konuştum. Teknik servislerinde yapılabiliyormuş, oradaki ablam ile iyice konuştum. Olası bir durumda ne olur diye. Hatta ekran görüntülerini de aldım ne işe yarayacaksa manyaklık işte.

Neyse, asıl konuya gelelim, ASUS'un teknik servisleri nasıl İstanbul'da 4 tane merkez varmış. Hangisine gitmeliyim ve hangi tedbirleri almalıyım? PC'mi elden vereceğim hadda gözümün önünde yapılabiliyorsa PC'min yanında duracağım. Yasaksa da duracağım.

Arkadaşlar merhaba laptopumun hem genel temizliğini hem de SSD taktırmak istiyorum. Bunu serviste yaptırmayı düşünüyorum. Olası bir yanlış durumda garantiden çıkmasın diye ve ASUS'un müşteri hizmeti ile konuştum. Teknik servislerinde yapılabiliyormuş, oradaki ablam ile iyice konuştum. Olası bir durumda ne olur diye. Hatta ekran görüntülerini de aldım ne işe yarayacaksa manyaklık işte.

Neyse, asıl konuya gelelim, ASUS'un teknik servisleri nasıl İstanbul'da 4 tane merkez varmış. Hangisine gitmeliyim ve hangi tedbirleri almalıyım? PC'mi elden vereceğim hadda gözümün önünde yapılabiliyorsa PC'min yanında duracağım. Yasaksa da duracağım.

Ben 2 kere ASUS'un servisini kullandım biri anakart tamiri biri monitör biri ServisPoint'e diğeri SMS Infocomm'a gitti ServisPoint fena değil ama SMS Infocomm'a bayağı şikayet var ancak iç bakımda pek fark etmez gibi benim monitörümu 1 ayda tamir etmişti parça bekliyorum deyip.

Ben 2 kere ASUS'un servisini kullandım biri anakart tamiri biri monitör biri ServisPoint'e diğeri SMS ınfocomm'a gitti ServisPoint fena değil ama SMS ınfocomm'a bayağı şikayet var ancak iç bakımda pek fark etmez gibi benim monitörümu 1 ayda tamir etmişti parça bekliyorum deyip.

Anladım hocam, ServisPoint o zaman. Bir de bu parça değişi sırasında ya da temizlemesinde PC'min yanında durabiliyor muyum? Aslında var ya ASUS kendisi açsa bir teknik servis çok daha iyi olurdu, hem müşterisi artardı hem de çok talebi olurdu.

ServisPoint iğrenç bir servis. Zorunda kalmadıkça uğraşmayın.

Benim anakartimi 1 haftada yaptı adamlar? SMS infocommdan daha iyidir.

Anladım hocam, ServisPoint o zaman. Bir de bu parça değişi sırasında ya da temizlemesinde PC'min yanında durabiliyor muyum? Aslında var ya ASUS kendisi açsa bir teknik servis çok daha iyi olurdu, hem müşterisi artardı hem de çok talebi olurdu.
Yanında durabilme mevzusunu bilmiyorum ama yasak diye tahmin ediyorum.

Benim anakartimi 1 haftada yaptı adamlar? SMS infocommdan daha iyidir.

Yanında durabilme mevzusunu bilmiyorum ama yasak diye tahmin ediyorum.

İnternette bir sürü dolandırılma vakası var, beni de dolandırdılar. Sizin anakartınızı 1 haftada yapmış olmaları servisin genelini iyi yapmıyor.

İnternette bir sürü dolandırılma vakası var, beni de dolandırdılar. Sizin anakartınızı 1 haftada yapmış olmaları servisin genelini iyi yapmıyor.

Koskoca ASUS'un servisi neden dolandirsin? Nerede şikayet varmış? Ayrıca söyleyin madem İstanbul tarafında iyi bir servis.

Koskoca ASUS'un servisi neden dolandirsin? Nerede şikayet varmış? Ayrıca söyleyin madem İstanbul tarafında iyi bir servis.

Servisi Asus açtı mı sanıyorsun sen? Hayrola para falan mı verdiler bu kadar savunman için?

Al kendi konum:

Şikayetlere de Şikayetvar sitesinden bakabilirsin.

Ayrıca söyleyin madem İstanbul tarafında iyi bir servis.

İstanbul tarafında iyi bir servis söylemek zorunda olduğumu kim söyledi? Ben deneyimimi ve bilgimi aktarırım kenara çekilirim, demek ki İstanbul tarafında bildiğim bir servis yokmuş ki bu konuda bilgi vermedim.

Servisi ASUS açtı mı sanıyorsun sen? Hayrola para falan mı verdiler bu kadar savunman için?

Al kendi konum:

Şikayetlere de Şikayetvar sitesinden bakabilirsin.

İstanbul tarafında iyi bir servis söylemek zorunda olduğumu kim söyledi? Ben deneyimimi ve bilgimi aktarırım kenara çekilirim, demek ki İstanbul tarafında bildiğim bir servis yokmuş ki bu konuda bilgi vermedim.

Hocam bir tık sakin olur musunuz?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı