PSU marka modeliniz nedir?PC kafayı yedi, sürekli açılıp kapanıyor ve yeni ısındığından değil çekran kartım 5700XT ASUS TUF 3,
PSU'um 750 Watt.
PSU marka modeliniz nedir?
Bir kablosu oturmamıştır veya kısa devre yapıyordur.
Kısa devre olabilir. PSU marka/model nedir?
Tüm sistem özelliklerini yazar mısınız?
Çoklu üyelik ban sebebi, direkt olarak sistemi topladıktan sonra size gönderilen tüm faturaları atın bence, istediğiniz yerleri sansürleyebilirsiniz.Yan çardan yazıyorum 3600x 5700xt thermaltake 750Watt PSU anakart Asus b450
Thermaltake
yok diğer hesapta susturma varmış o yüzden atıyorum fotolarınıÇoklu üyelik ban sebebi, direkt olarak sistemi topladıktan sonra size gönderilen tüm faturaları atın bence, istediğiniz yerleri sansürleyebilirsiniz.
sadece anakartın var onuda atmama gerek yok sanırımÇoklu üyelik ban sebebi, direkt olarak sistemi topladıktan sonra size gönderilen tüm faturaları atın bence, istediğiniz yerleri sansürleyebilirsiniz.
Sipariş geçmişinizde falan aldığınız sistemin tam özellikleri yazmıyor mu? Orayı atabilirsiniz.yok diğer hesapta susturma varmış o yüzden atıyorum fotolarını
sadece anakartın var onuda atmama gerek yok sanırım
tam hatırlamıyorum ama bana sorarsanız neyin ne olduğunu zaten söylerimSipariş geçmişinizde falan aldığınız sistemin tam özellikleri yazmıyor mu? Orayı atabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.