Anlayışınız için teşekkür ederim. Evet çift fan olduğuna eminim. Ama ekran kartı TDP değerini satın almadan önce kontrol edin. Mesela ağırlık bilgisi verildiyse kontrol edin. İçinde M.2 SSD var mı yok mu? Kontrol edebilirsiniz veya tek slot mu? Çift slot mu? Bunlar iyi sorular.
A serisi kendi içinde de farklılıklar barındırıyor ufak tefek bu yüzden ben bu soruları arardım ve bayağı süremi alırdı.
Merhaba, acaba bir şey sormak istiyorum. Markaları takım tutar gibi tutanlardan mısınız?
Acer'in en iyi modellerinden biri bu gerçekten. Çok üzüldüm, sizin başınıza gelen benim de başıma gelebilirdi zira biri cihaz almadan önce bana göstermişti kendisi mühendis. Ya Nitro 5 ya Nitro 16 cihazını satın aldı, hiçbir şikayet duymadım.
Markaları takım tutan gibi tutanlardan değilim, bu fiyata kronik sorunlu Lenovo'lar HP Victus 16'lar yerine ASUS TUF serisini alırım. FA507NU modelini 2 yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun çıkmadı ayrıca bundan önce yine ASUS TUF 3050 laptop kullanıyordum onu da 1.5 yıl boyunca kullandım paranızı riske atmak yerine 5 bin daha koyup en azından sorunsuz laptop almak daha mantıklı
Ayrıca arkadaş asus olması şart demiş bütçesine göre alınabilecek en iyi asus modeli o zaten o yüzden alınır yazdım rtx 3050nin bende dandik kart olduğu biliyorum
Son düzenleme: