ASUS TUF A15 FA507NU Windows 11 format hatası

Nochend

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
RTX 4050
İşlemci
Ryzen 7735HS
3 ay önce bilgisayarımda açılırken mavi ekran hatalari almaya başladım. En sonunda 1 ay once temiz USB format atmaya karar verdim sonrasinda Windows guncellemelerini yaptim. Suruculeri indirdim ama yine ara sira yine mavi ekran hatalari aliyordum. Bazen durup dururken kapaniyordu. Bugün yine format atmak icin USB hazirladim ama Windows yüklemesi yaparken yarisinda hata veriyor. Sonra yine basa dönüyor. Kafayi yemek uzereyim yardimci olun.

Bilgisayar model: ASUS TUF A15 FA507NU.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 ay önce bilgisayarımda açılırken mavi ekran hatalari almaya başladım. En sonunda 1 ay once temiz USB format atmaya karar verdim sonrasinda Windows guncellemelerini yaptim. Suruculeri indirdim ama yine ara sira yine mavi ekran hatalari aliyordum. Bazen durup dururken kapaniyordu. Bugün yine format atmak icin USB hazirladim ama Windows yüklemesi yaparken yarisinda hata veriyor. Sonra yine basa dönüyor. Kafayi yemek uzereyim yardimci olun.

Bilgisayar model: ASUS TUF A15 FA507NU.
Aygıtların kısımdan cihazda bı sorun varmı diye bakabilirsin.

Windows kurulumunda mavi ekran veriyorsa donanımsal sorun olabilir. Şu anda sistem aktif mi veya Windows kurulu mu ? Evet ise C:Windows:Minidump içindeki dosyaları yolla.
Değil ise format atarken ki mavi ekranın fotosunu yolla.
Windows kurulu değil. Windows kurarken mavi ekran veriyor. Formatlarken farklı mavi ekranlar alıyorum. Ama en çok aldıklarım:
SYSTEM THREAD EXCEPTION NOT HANDLED
KMODE EXCEPTION NOT HANDLED

Bu ikisi dışında da hata aldığım oluyor.

RbBwPQDaMMVTw8ZMvvtq-_5HgnAMxrp48eDSuAVz_-E.jpg
98011i3C6EEE4DBE3056AD (1).png Screenshot_20241125_145107_Google~2.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı