ASUS TUF A15 kronik Wi-Fi kartı problemi

Garantisi varsa bilgisayarın, Wi-Fi kartı değişimi garantiyi bozuyormuş bilginiz olsun, AX210 ile sorun kesin çözülecektir, büyük ihtimal sizde de sürücü problemi vardır, güncel sürücüyü elle Google üzerinden aratın, elle yükleme yapın sorun çözülür inşallah,bende çözüldü.

Garantisi bitti hocam o yüzden sıkıntı yok.

Bendede asus tuf a15 4060 versiyon var. Wifi kartını değiştirdim. ax210 ile şimdi garantisi bozuluyormu bozulmuyormu net birşey varmı ?

asus müşteri hizmetleriyle görüşen varmı bu konu hakkında net birşey dediler mi
Wifi kartını değiştirdiğin için cihazın garantisi gitmiş. Tabii o Wifi kartına değer, o bağlantı kalitesi çağ atlamıştır.

Garantisi bitti hocam o yüzden sıkıntı yok.
Wifi kalitesinde değişimler nasıl ? ax210 umarım çok iyidir.

Evde oyun oynarken genelde monitöre aktarıp ethernet kablosu bağlayarak kasa gibi kullanıyorum, garantisi biterse ben de ax210 alırım. Bilgi için teşekkürler.

Yeni güncelleme gelmiş .
Drivers - 8852BE : 6001.15.150.0 WHQL [23/01/2024]

Wi-Fi kartını değiştirdiğin için cihazın garantisi gitmiş. Tabii o Wi-Fi kartına değer, o bağlantı kalitesi çağ atlamıştır.

Wi-Fi kalitesinde değişimler nasıl? AX210 umarım çok iyidir.

Eski Wi-Fi kartını geri taksan kim bilecek üzerinde garanti etiketi yok ki. Bence en güzelin yapmış. Intel çok stabil. Online oyun için Intel kart şart. Ben dolaşım saldırganlığını kapadım yüzde 90 çözüldü ping patlaması. Benim cihaz Lenovo. ASUS formunda buldum çözümü.

Kart çok sıkıntı. Misal kablosuz ekran paylaşımında bile görüntü çok fazla takılıyor kullanılmıyor. spacedesk kullanamaz oldum. Eski PC de Intel var bam başka LoL'de de de ne paket kaybı ne donma yapıyor sabit ping.

Wi-Fi kartı nereden aldınız? Hangi satıcı.

Bu uygun mu? Ben bir ara MSI takmaya çalıştım AX200 modelini modemde Wi-Fi 6 var diye MSI da asla çalışmadı. Kendisinin kartı dışında Wi-Fi kartı çalıştırmıyor. Galiba MAC adresi BIOS'a kayıtlı. O kartı N11'den almıştım satıcı iade aldı. Ama yurt dışı kartın elinde patlama ihtimali var.

Yorumlara bakın hocam ona göre sipariş verin ortalama 400-550 TL civarında,vergi ile 600-850 civarına denk gel
Bugün wifi bey 2 kere kafasına göre 10 sn kadar kopup geri geldi nadiren yapıyor :D

Ben AliExpress'ten aldım AX210GNW. 3 aydır kullanıyorum bana mısın demiyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B0B396...WXKKFEHJCWGSACSKB&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 Siparişimin Eve gelmesini bekliyorum :) garantisi gidecek küçük bir parça olsa bile :D

Eski Wi-Fi kartını geri taksan kim bilecek üzerinde garanti etiketi yok ki. Bence en güzelin yapmış. Intel çok stabil. Online oyun için Intel kart şart. Ben dolaşım saldırganlığını kapadım yüzde 90 çözüldü ping patlaması. Benim cihaz Lenovo. ASUS formunda buldum çözümü.

Kart çok sıkıntı. Misal kablosuz ekran paylaşımında bile görüntü çok fazla takılıyor kullanılmıyor. spacedesk kullanamaz oldum. Eski PC de Intel var bam başka LoL'de de de ne paket kaybı ne donma yapıyor sabit ping.

Wi-Fi kartı nereden aldınız? Hangi satıcı.

Bu uygun mu? Ben bir ara MSI takmaya çalıştım AX200 modelini modemde Wi-Fi 6 var diye MSI da asla çalışmadı. Kendisinin kartı dışında Wi-Fi kartı çalıştırmıyor. Galiba MAC adresi BIOS'a kayıtlı. O kartı N11'den almıştım satıcı iade aldı. Ama yurt dışı kartın elinde patlama ihtimali var.
Attığın linktekinden sipariş verdim, değiştireceğim garanti gidecek 1 yılı zaten bitmişti 1 yıl garanti kaldı :D

Son düzenleme:
Gelince sonucu yazar mısın?

Bugün Wi-Fi bey 2 kere kafasına göre 10 sn kadar kopup geri geldi nadiren yapıyor :D

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B396...WXKKFEHJCWGSACSKB&starsLeft=1&skipTwisterOG=1 siparişimin eve gelmesini bekliyorum :) garantisi gidecek küçük bir parça olsa bile :D

Attığın linktekinden sipariş verdim, değiştireceğim garanti gidecek 1 yılı zaten bitmişti 1 yıl garanti kaldı :D

Kart geldi mi nasıl gümrük yasası değişti sorun çıktı mı? Yazan 833TL mi aldın ekstra çıktı mı?
Performansı nasıl.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı