ASUS TUF A15 model önerisi

makerop

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 30bin TL civarı bütçe ile alabileceğim en fiyat performans laptopu arıyordum. HP Victus'lar donanım anlamında en iyisi ama ekranları sıkıntılı açıklamalarında %100sRGB yazıyor ama gerçekte %62'ymiş, renkleri solukmuş, ekran kalitesi benim için önemli olduğundan ASUS'un bu TUF A15'ini alamaya karar verdim https://www.hepsiburada.com/asus-tu...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000046NLFB yaşadığım yerdeki yetkili satıcı mağazaya bu ürünün stoklarda olup olmadığını sormaya gittim. Bu modelin ilk çıkan sadece internet satışı olan modeli olduğunu ellerinde bunun bir tık üst modeli olan https://www.hepsiburada.com/asus-tu...144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000048WU48 bu ürünün olduğunu söylediler. Bu almayı düşündüğüm 29bin TL'lik 8 GB RAM'li olan modeli bir 8 GB RAM daha takarak 16 GB yapacaktım yani bu model bana 30 bin TL olmuş olacak ama mağazadaki yetkili kişi 29binlik bu laptopun eski anakartlı olduğunu, ellerindeki modelde yeni nesil anakart kullanıldığını söyledi, yani size soracağım ilk almayı düşündüğüm 30bin TL'ye olan laptop yerine yeni nesil anakart+1TB SSD için 4500 TL fiyat farkı vermeye değer mi?

Hayır değmez. 28.000 TL olanı tercih edin. Bütçe nedir?

Dediğim gibi 30k civarı üstüne biraz çıkabilirim ama HP Victus'lar haricinde bir laptop yok o fiyatlarda gördüğüm kadarıyla.

Hocam internetten alışverişe açık mısınız? Sepette 30.799 TL'ye geliyor ve ekranı %100 sRGB.

Her şeyimi internetten alıyorum zaten ürün bende bu fiyatta gözüküyor sepete ekleme butonda yok Prime abonesi olmam mı lazım.

Her şeyimi internetten alıyorum zaten ürün bende bu fiyatta gözüküyor sepete ekleme butonda yok Prime abonesi olmam mı lazım.
Evet, isterseniz bir aylık ücretsiz Prime denemesini kullanabilirsiniz.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

ASUS TUF A15 yerine Lenovo mu alayım.

Evet. Amazon'da ki Lenovo modeli alın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı