ASUS TUF A15 vs Excalibur G911

Değişmiş diyorlar doğru mudur bilmem hocam.

Quanta kasaya geçilmiş gibi ama hakkında pek bilgi bulamadım. Sitesi de pek iç açıcı değildi. Umarım site tarafındaki özensizlik üretim tarafında yoktur.

Alıp deneyimleyip paylaşacağız @Algoritmik ile, umarım iyi sonuçlar yazdığımızda bu ön yargılar kırılır.
Bende sizin incelemenize göre karar vercem. Ama çok kafam karışık hangisini alsam bilemedim. Birini asus diyor biriniz excalibur.

Alıp deneyimleyip paylaşacağız @Algoritmik ile, umarım iyi sonuçlar yazdığımızda bu ön yargılar kırılır.
Bende sizin incelemenize göre karar vercem. Ama çok kafam karışık hangisini alsam bilemedim. Birini asus diyor biriniz excalibur.

Asus diyenlerin hangisine sorsan eski kasadan güvenmiyorum der. Veya kulaktan dolma bilgi der. Ben şu an bu yorumları 2 kullanan arkadaşlarımın yorumlarını kullanarak yapıyorum. Yarın veya sonra ki gün @Algoritmik incelemesini yapacak.

Soğutması iyi neye göre yaptınız yor mu?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam model nedir bilmiyorum sadece gördüğümü söyleyeyim, CPU kullanımı %70'lerde iken GPU kullanımının %60-70 hatta %50 olması normal değil. Marvel Spider-Man gibi bir oyunda en az GPU %95 kullanımda olması lazım çünkü ekran kartı ağırlıklı bir oyun. Hele ki işlemci kullanımı %70'lere kadar çıkarken.

@Artoria Pendragon hocam sistemlerde böyle durumlar görürüz fakat Laptop'da DLSS kapalı grafikler High'da iken Spider-Man'da bu durum Laptop'da bileşenler arasında bir sorun şüphesi uyandırdı. Siz ne dersiniz?

Son düzenleme:
Hocam model nedir bilmiyorum sadece gördüğümü söyleyeyim, CPU kullanımı %70'lerde iken GPU kullanımının %60-70 hatta %50 olması normal değil. Marvel Spider-Man gibi bir oyunda en az GPU %95 kullanımda olması lazım çünkü ekran kartı ağırlıklı bir oyun. Hele ki işlemci kullanımı %70'lere kadar çıkarken.

@Artoria Pendragon hocam sistemlerde böyle durumlar görürüz fakat Laptop'da DLSS kapalı grafikler High'da iken Spider-Man'da bu durum Laptop'da bileşenler arasında bir sorun şüphesi uyandırdı. Siz ne dersiniz?

Şöyle bir durum var, 4000 serisinde GPU'lar voltaj limitine takılıyor ve tam gücüne çıkamıyor belirli bir TDP'den sonra. O sebeple GPU kullanımı normal, videoda zaten 50-55W çektiği zaman işlemci rahatlıkla 94 civarlarina çıkıyor sıcaklık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı