ASUS TUF A15 vs F15

Intel VMD https://www.technopat.net/sosyal/konu/windows-11-intel-vmd-oezelligi-nedir.1971484/
Kısaca sürücü eski sürümü varsa manuel güncelleme gerekli. Aorus sitesinde ahca-SATA vardı sanırım. O kısım kolay hocam. Hallederiz.
Anladım peki teşekkür ederim bu akşam sipariş etmeye çalışacağım eğer edersem size geri dönüş yapacağım

İndirim bitiş tarihi görünmüyor. Bir ihtimal diğer kampanya gibi bugün sona erebilir.
Трц планета size yakın mı? Teşhir ürün olabilir dikkat edin. En iyisi mağaza yakınsa oraya gidin. Mağaza uzaksa yeni sipariş verin. Bugün sipariş verseniz 2 güne gelir.
Hocam sipariş verdim, son bir ürün kalmış zaten sipariş verdiğim gibi ürün bitti. Bir ya da iki gün içerisinde mağazaya teslim olurmuş, orada açıp kontrol edecekmişim

Son düzenleme:
Modem değiştirsem bu sorun çözülür mü? Gidip VPN'li bir modem alsam ya da 192.168'den bu sorunu çözebilir miyim?

Modem değiştirmek işe yaramaz. Pek sanmıyorum ama sorabilirsiniz. Bu VPN ile arada sorun yaşasam da mobil, Wi-Fi en iyisi bu. Bu program aracılığıyla modeme VPN atadık yine çalışmadı.

Modem değiştirmek işe yaramaz. Pek sanmıyorum ama sorabilirsiniz. Bu VPN ile arada sorun yaşasam da mobil, Wi-Fi en iyisi bu. Bu program aracılığıyla modeme VPN atadık yine çalışmadı.
Anladım hocam Windows kuramıyorum neden bilmiyorum ama hiç bir yerde windows yok usbye atacağım siz biliyor musunuz

Anladım hocam Windows kuramıyorum neden bilmiyorum ama hiçbir yerde Windows yok USB'ye atacağım siz biliyor musunuz?

Evet engelli ne yazık ki. Varsa güvenilir sitelerden ya da Türkiye'den bir arkadaşınız ISO indirip Google Drive ile size paylaşmalı. VPN seçimi bile Windows indirmek için işe yaramıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı