ASUS TUF A15 vs Monster Abra A5 20.4.2

Bütçe
30.000 tl

alp-eren

Hectopat
Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım. Monster'da 32 GB RAM 1 TB SSD diğerinde DDR5 RAM 16 GB 512 SSD mevcut 30 bin bütçem var Monster'in 6 ayda bir ömür boyu bakım garantisi beni biraz daha Monster almaya itiyor garantisi servisine biraz daha önem veriyorum ASUS TUF A15 kullanan varsa tercih eder mi? Yoksa Monster Abra A5 20.4.2 mi almalıyım? Ve bir de G-Sync teknolojisi ASUS'ta var Monster'de yok bu oyunlarda çok fark ettirir mi?

Arkadaşlar iki laptop arasında kaldım. Monster'da 32 GB RAM 1 TB SSD diğerinde DDR5 RAM 16 GB 512 SSD mevcut 30 bin bütçem var Monster'in 6 ayda bir ömür boyu bakım garantisi beni biraz daha Monster almaya itiyor garantisi servisine biraz daha önem veriyorum ASUS TUF A15 kullanan varsa tercih eder mi? Yoksa Monster Abra A5 20.4.2 mi almalıyım? Ve bir de G-Sync teknolojisi ASUS'ta var Monster'de yok bu oyunlarda çok fark ettirir mi?
Monster cihaz isinir, illa ikisinden birini mi alacaksiniz?

Öncelikle şuana baktığım çoğu Monster kullanıcısının memnun olmadığını ve Monster'ın destek servisinin iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca dediğin gibi Asus Tuf'ın Ram ve SSD avantajı var. G-Sync zaten Asusta da bulunuyor yani 25 MS falan olmuyor ekranı merak etme. Ayrıca malzeme kalitesi vs olarak üzeceğini düşünmüyorum, bence dış görünüş olarak da Asus daha iyi zaten. Ben kesinlikle Asus öneriyorum. Alırsan aldıktan sonra G-Helper kurmayı unutma. Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP141 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öncelikle şuana baktığım çoğu Monster kullanıcısının memnun olmadığını ve Monster'ın destek servisinin iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca dediğin gibi Asus Tuf'ın Ram ve SSD avantajı var. G-Sync zaten Asusta da bulunuyor yani 25 MS falan olmuyor ekranı merak etme. Ayrıca malzeme kalitesi vs olarak üzeceğini düşünmüyorum, bence dış görünüş olarak da Asus daha iyi zaten. Ben kesinlikle Asus öneriyorum. Alırsan aldıktan sonra G-Helper kurmayı unutma.Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP141 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

İncelemesi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

G-SYNC yırtılmayı engeller, ghosting bitmiyor maalesef.

Öncelikle şu ana baktığım çoğu Monster kullanıcısının memnun olmadığını ve Monster'ın destek servisinin iyi olmadığını duymuştum. Ayrıca dediğin gibi ASUS TUF'ın RAM ve SSD avantajı var. G-Sync zaten ASUS'ta da bulunuyor yani 25 ms falan olmuyor ekranı merak etme. Ayrıca malzeme kalitesi vs olarak üzeceğini düşünmüyorum, bence dış görünüş olarak da ASUS daha iyi zaten. Ben kesinlikle ASUS öneriyorum. Alırsan aldıktan sonra G-Helper kurmayı unutma. Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP141 R5-7535HS 16 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 Free Dos FHD Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri

İncelemesi:

Peki ASUS'un servisi nasıldır bir sorun olduğunda güzel şekilde yardımcı oluyorlar mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı