Bataryasında sorun var, garantiye yollayın.Cihazı yeni aldım. 1 gün oldu daha şarjdayken hiçbir sorun yok. Ama şarja takılı değilken direkt kapanıyor ve açılmıyor.
Bataryasında sorun var, garantiye yollayın.
Yarın gitsem Vatan Bilgisayar'dan aldım aynı gün değişim yapma ihtimalleri var mı sizce
Tamamdır yarın gidip konuşacağım çok teşekkür ederim.Değişim yapmak zorundalar, hem ürün ayıplı, hem de tüketici hakem heyeti size böyle bir imkan zaten sunuyor, eğer size garantiye gönderin cart curt derlerse direkt yetkiliyi çağırmasını diretin.
gayet haklı asus tuf serisinde zaten batarya ve ısı sorunu göze çarpıyor. benim asus a15 1 senede %80 bataryası kaldı oyüzden undervolt yapmanızı şiddetle öneririmDeğişim yapmak zorundalar, hem ürün ayıplı, hem de tüketici hakem heyeti size böyle bir imkan zaten sunuyor, eğer size garantiye gönderin cart curt derlerse direkt yetkiliyi çağırmasını diretin.
Benim de 1 gün oldu alalı zaten muhtemelen değişim yaparlar o zaman yapmazlarsa tüketici hakem heyeti yolu gözüktü orada da işler uzun sürer ama yapacak bir şey yokgayet haklı asus tuf serisinde zaten batarya ve ısı sorunu göze çarpıyor. benim asus a15 1 senede %80 bataryası kaldı oyüzden undervolt yapmanızı şiddetle öneririm
Dediğim gibi, ilk başta gideceğiniz müşteri temsilcisi kısmı itiraz edebilir fakat yetkili çağırmasını diretirseniz muhtemelen değişimi yaparlar, oradaki temsilcide yetkili benim derse inanmayın, hangi müdür orada otururBenim de 1 gün oldu alalı zaten muhtemelen değişim yaparlar o zaman yapmazlarsa tüketici hakem heyeti yolu gözüktü orada da işler uzun sürer ama yapacak bir şey yok![]()
Çok haklısınız yetkili olupta çalışan birisini görmedim henüzDediğim gibi, ilk başta gideceğiniz müşteri temsilcisi kısmı itiraz edebilir fakat yetkili çağırmasını diretirseniz muhtemelen değişimi yaparlar, oradaki temsilcide yetkili benim derse inanmayın, hangi müdür orada oturur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.