ASUS TUF F15 şarjdan çekince kapanıyor

uğur333

Zeptopat
Daha fazla  
Cihazı yeni aldım. 1 gün oldu daha şarjdayken hiçbir sorun yok. Ama şarja takılı değilken direkt kapanıyor ve açılmıyor.

Yarın gitsem Vatan Bilgisayar'dan aldım aynı gün değişim yapma ihtimalleri var mı sizce

Değişim yapmak zorundalar. Hem ürün ayıplı, hem de Tüketici Hakem Heyeti size böyle bir imkan zaten sunuyor. Eğer 'garantiye gönderin' gibi şeyler derlerse, direkt yetkiliyi çağırmalarını isteyin. Aynı şeyi Samsung ile ilgili şarj adaptöründe yaşadık. Ürün ayıplı çıktı, sonraki gün MediaMarkt'a gittik. Müşteri temsilcisi önce 'garantiye gönderin' dedi. Müdürü çağırmalarını istedik, kadın hemen müdürü aradı. Müdür, 'mal ayıplıysa değişimi yapın' dedi ve değiştirdiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Değişim yapmak zorundalar, hem ürün ayıplı, hem de tüketici hakem heyeti size böyle bir imkan zaten sunuyor, eğer size garantiye gönderin cart curt derlerse direkt yetkiliyi çağırmasını diretin.
gayet haklı asus tuf serisinde zaten batarya ve ısı sorunu göze çarpıyor. benim asus a15 1 senede %80 bataryası kaldı oyüzden undervolt yapmanızı şiddetle öneririm

gayet haklı asus tuf serisinde zaten batarya ve ısı sorunu göze çarpıyor. benim asus a15 1 senede %80 bataryası kaldı oyüzden undervolt yapmanızı şiddetle öneririm
Benim de 1 gün oldu alalı zaten muhtemelen değişim yaparlar o zaman yapmazlarsa tüketici hakem heyeti yolu gözüktü orada da işler uzun sürer ama yapacak bir şey yok :)

Benim de 1 gün oldu alalı zaten muhtemelen değişim yaparlar o zaman yapmazlarsa tüketici hakem heyeti yolu gözüktü orada da işler uzun sürer ama yapacak bir şey yok :)
Dediğim gibi, ilk başta gideceğiniz müşteri temsilcisi kısmı itiraz edebilir fakat yetkili çağırmasını diretirseniz muhtemelen değişimi yaparlar, oradaki temsilcide yetkili benim derse inanmayın, hangi müdür orada oturur :D.

Dediğim gibi, ilk başta gideceğiniz müşteri temsilcisi kısmı itiraz edebilir fakat yetkili çağırmasını diretirseniz muhtemelen değişimi yaparlar, oradaki temsilcide yetkili benim derse inanmayın, hangi müdür orada oturur :D.
Çok haklısınız yetkili olupta çalışan birisini görmedim henüz 😂

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı